orchidee olie orchid geur 10ml Orchidee certificaat orchidee
orchidee olie orchid geur 10ml
Orchidee
certificaat orchidee

Orchidee Olie 100% 10ml - Etherische Olie

Orchidee olie zuiver uit geurige, verse Orchidee bloemen met een ontspannende Orchidee geur. Etherische Orchidee olie in handige glazen druppelfles. Essentiële Orchidee olie: Onverdund en onbewerkt.

Variant:
11,95
per Druppelfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 11,95
2 € 11,20 € 11,95 6% korting
3 € 10,95 € 11,95 8% korting
4 € 10,70 € 11,95 10% korting
orchidee olie orchid geur 10ml
Orchidee Olie 100% 10ml - Etherische Olie
11,95
per Druppelfles
  • Krachtige Geur
  • Makkelijke Druppelfles
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Etherische Orchidee Olie 10ml

Orchid Oil, Orchidaceae, Cymbidium erythraeum


Geur: Zoet, Kruidig, Bloemig en Exotisch
Extractiemethode: stoomdestillatie uit verse Orchidee bloemen
Herkomst: India

 

Wat is Orchidee olie

Pure Orchidee Olie, ook wel orchid oil, wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen van de OrchideeOrchidaceae.
Onze Orchidee olie is puur en onverdund, dit in tegenstelling tot veel andere Orchidee oliën die worden aangeboden. Deze zijn vaak geëxtraheerd met alcohol of verdund met alcohol of een andere olie.
De Orchidee hoort bij de grootste planten familie ter wereld. Bij elkaar zouden er zeker 20.000 soorten zijn. De naam komt uit het Grieks. De Orchidee staat bekend om de mooie bloemen met lekkere geur en typische vorm. Door deze typische vorm van de bloem met kelk en kroonbladeren, is de orchidee makkelijk te herkennen.
Zowel in Nederland als België komen deze bloemen voor in het wild, zelfs wel 40 verschillende soorten. Hoewel tegenwoordig vaak alleen nog in natuurgebieden. Orchidee soorten uit het regenwoud worden in Nederland en België vaak als kamerplant gebruikt.

Orchidee olie is tegenwoordig een veel gebruikt bestanddeel in parfums en cosmetische producten, om haar heerlijke, krachtige en toch zachte orchidee geur.
Onze Orchidee olie is prima geschikt om eigengemaakte cosmetica of uw huis een heerlijke geur te geven, bijvoorbeeld door enkele druppels toe te voegen aan schoonmaaksop of via een verdamper.
De geur van Orchidee olie zou een ontspannend effect geven. Orchidee geur geeft vermindering van stress en mentale vermoeidheid.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 5 tot 10 druppels Orchidee olie op in een neutrale badolie (werkt als emulgator) en voeg dit toe aan het badwater.
 

Op de huid 

Massage-olie: los 5 tot 10 druppels Orchidee olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.
Orchidee Parfum: maak van 2-3 druppel Orchidee olie en 5 ml pure Jojoba- of Amandelolie een heerlijke parfum die lang blijft geuren.
Onzuivere huid: voeg 1 druppel Orchidee olie toe aan een glas, gekookt, afgekoeld water. Goed roeren, hiermee 1 à 2x per dag de huid deppen.​

Orchidee olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals: Rozenolie, Lavendelolie, Sandelhout Olie, Palmarosa, GeraniumBergamot, Kruidnagel en Patchouli.


Orchidee Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Etherische Orchidee Olie 100%
Andere namen: Orchidee olie, Orchid oil, Orchis, Orchidaceae, Cymbidium erythraeum
Casnr: 91770-44-4


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 1 beoordelingen
1
0
0
0
0

Maja

Heerlijke geur, was verrast.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008