Neemolie Puur 100ml flacon 5 8
Neemolie Puur 100ml flacon
Reviews | Review toevoegen

Onze Koudgeperste, pure Neemolie wordt gebruikt bij diverse huidproblemen. Tevens bij plant & dier als natuurlijk afwerend middel tegen ongedierte & schimmel. Onze Neemolie is onbewerkt & puur.

Verzendkosten

€ 2,95 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 9,95
€ 8,95
Prijs per stuk

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Pure Neemolie 100ml 

Onze veelzijdige, koudgeperste Neemolie (Azadirachta Indica Olie), wordt bij mens, dier en de (biologische) land- & tuinbouw gebruikt. 
Medicinale toepassingen zijn onder andere huid- en nagelproblemen bij mens en dier. Bij (huis-) dieren als afwerend middel tegen stekende insecten. 
Neemolie wordt ook veel toegepast als afwerend middel tegen muggen: een recept hiervoor vindt u hier. 
Een andere toepassing ligt in de biologische land- en tuinbouw als natuurlijk middel bij de bestrijding van allerlei plantplagen zoals spint.

Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. Onze pure Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.

Meestal wordt Neemolie verdund met een andere olie (zoals Jojoba olie) of een etherische geurolie, bv lavendelolie, om de typische geur te maskeren bij gebruik op de huid van mens of dier.

Neemolie kan ook verdund worden in lauw water, in de verhouding 1 liter water en ongeveer 5-50 ml Neemolie en 50 gr natuurlijke,groene zeep of een natuurlijke emulgator zoals Rimulgan. Deze oplossing of emulsie kan gebruikt worden als spray.


Bevat : Azadirachta Indica/Neemolie (99,9%), vitamine e (0,1%)

Pure Neemolie kopen & betalen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.

→ Extra Info Neemolie

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


zeg ik niet -

Absoluut super olie. Ik kweek om zelf biologische wietolie te maken. Niet op bloeiende plant spuiten maar rondom en op blad is het zeer effectief tegen trips en andere rottigheid. Wilde dit toch even delen, denk dat wel meer peeps er iets aan kunnen hebben...

BeriVita.com -

@angela. Nav uw recensie kunnen we geen contact opnemen. Recensies op onze site zijn anoniem. Vervelend te horen dat u geen baat heeft gehad bij de neemolie. We krijgen gelukkig ook zeer positieve terugkoppelingen. De geur is inderdaad zeer sterk maar dit is het kenmerk van onbewerkte neemolie en belangrijk voor de werkzaamheid. Meer geur is meer biologisch actieve stoffen. Wat betreft tegen vlooien: het is daarbij belangrijk de neemolie op een juiste manier tev verdunnen. Dan kan de geur meevallen.

Angela -

Deze olie gekocht omdat het zou helpen tegen psoriasis en daarnaast zou kunnen dienen als vlooienmiddel voor de kat. Zowel man als kat moesten niets hebben van de olie. De geur is verschrikkelijk, voor ons niet te doen.
Bij binnenkomst van de olie, heb ik een vlooienmengsel gemaakt met een klein percentage neem voor de kat. De kat vond de geur verschrikkelijk en in de buurt komen met het middel was gewoon traumatiserend.
Tegen psoriasis helpt het evenmin, eenmaal op het lijf trekt je neus het niet, blijf je 2-3 dagen ruiken naar schimmelende knoflooktenen, de kat wilt niet bij je in de buurt komen en er is geen verbetering van de huid te zien na een tijd gebruiken.

Natasja Jansen -

Lijkt goed te werken tegen vlooien, waarvoor ik het heb gekocht.

Cornelia -

Snelle levering. Netjes verpakt. Bedankt! Volgende keer bestel ik weer hier.

June -

Ik heb al jaren last van kalknagels en heel wat andere middeltjes gebruikt, maar niets heeft geholpen totdat ik op internet gelezen had over neemolie. Ondanks het feit dat ik het maar
+/- 3 weken gebruik, zie ik een gigantische verbetering.

anne -

snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding

Karin -

Kinderen thuis gekomen van school met hoofdluis.
gelijk ingesmeerd met neem - even laten inwerken en uitspoelen
geweldig - en geen chemische producten op de hoofden van mijn kinderen.

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 9,95 € 8,95

2 of meer

€ 9,95 € 8,20

3 of meer

€ 9,95 € 7,70

4 of meer

€ 9,95 € 6,95

5 of meer

€ 9,95 € 6,45

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Korting op Combinatie (s):

10% Korting

Op extra artikel. Totaal:

€ 25,90

€ 23,31

Bestellen

10% Korting

Op extra artikel. Totaal:

€ 14,90

€ 13,41