Neemolie 100% Puur 50ml fles - Neem Olie voor Mens, Dier en Plant

neemolie 50ml proef puur Neem Olie Puur neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen certificaat neemolie
neemolie 50ml proef puur Neem Olie Puur neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen certificaat neemolie
Neemolie 100% Puur 50ml fles - Neem Olie voor Mens, Dier en Plant
7 Reviews | Review toevoegen
Kleine fles Neemolie Puur. Onze Neemolie, Azadirachta Indica, is puur en onbewerkt. Zeer geschikt voor huidproblemen bij mens en dier maar ook bij planten als natuurlijk bestrijdingsmiddel. 50ml.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 4,95
Prijs per stuk

Op voorraad :

Variatie: Neemolie 100% Puur 50ml fles - Neem Olie voor Mens, Dier en Plant
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Probleerfles Pure Neemolie 

Azadirachta Indica olie of Neemolie wordt bij mens en dier gebruikt in diverse medicinale toepassingen zoals bij huid- en nagelproblemen. 
Een andere toepassing van deze plantaardige olie, is als natuurlijk, afwerend middel tegen schimmels, stekende insecten en slakken in de diergeneeskunde.
Neemolie wordt ook veel toegepast als afwerend middel tegen muggen: een recept hiervoor vindt u hier. 
In de biologische landbouw als natuurlijk middel in de bestrijding van allerlei plantplagen zoals spint, bovendien is pure Neemolie vriendelijk voor bijen.

Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. Onze pure Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.

Soms wordt Neemolie verdund met een andere olie zoals Jojoba olie of een geurende olie om de typische geur te maskeren bij gebruik op de huid.
Neemolie kan ook verdund worden in lauw water, in de verhouding 1 liter water en ongeveer 5-50ml Neem Olie en 50 gr natuurlijke, groene zeep of met een natuurlijke emulgator zoals Rimulgan. Deze oplossing/emulsie kan gebruikt worden als spray.Bevat : Azadirachta Indica, Neemolie 100%

→ Extra Info Neemolie

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Anita - 15-05-2016 14:12

Heb al een poosje hardnekkige exceem op mijn hand. Al van alles geprobeerd, van hormoonzalf tot argaanolie, tot ieman mij hier op wees. Ik gebruik het nu een paar dagen en het begint er beter uit te zien. Ruikt bepaald niet aangenaam maar als het helpt..... Ik heb de olie in een roller gedaan en smeer dit in de ochtend en de avond op mijn hand. Als het ingetrokken us gebruik ik ook de de shea butter en eventueel een katoenen handschoentje. Nog iets te kort om definitief resultaat te geven maar ik zal over een poosje nogmaals mijn bevindingen doorgeven.

Marion - 28-04-2016 01:30

Ik gebruik neem olie voornamelijk tegen muggen aangezien ik daar een trekpleister voor ben. Niks anders helpt, alleen neem olie, dan blijven ze echt weg. Ben je toch gestoken of heb je een jeukende bult etc. dan is het zo weg met deze olie. Hij stinkt natuurlijk enorm maar dat went ook wel weer. Enige nadeel is dat mijn katten het vreselijk vinden, die lopen met een grote boog om me heen, hahahaha. Ik wil nog even toevoegen dat de verzending snel is, de verpakking uitstekend en de folders erbij over het gebruik zeer handig. Jullie zijn mijn nieuwe favoriete olie leverancier.

Walter - 25-04-2016 15:07

Ook prima spul tegen spint thrips en andere beestjes die je niet wil hebben in je moestuin.

Rosalie - 05-04-2016 17:16

Van mijn lieve dochter geleerd hoe/wanneer het spul te gebruiken met prima resultaat,vooral vergeleken met alle cosmetische "troep" die er tegenwoordig op de markt is.
De geurt went m.i.

M.R.J. Post - 28-02-2016 20:07

Ik heb periodiek last van terugkerend eczeem. Heb tot op heden de "reguliere" producten bij de drogisterij gebruikt welke prima werken. Omdat ik prefereer om natuurlijke producten te gebruiken, heb ik deze Neem olie gekocht. Helaas vind ik de geur niet te harden (persoonlijke mening) en denk ik dat ik toch weer de reguliere producten zal gaan gebruiken.

Jane - 29-12-2015 13:49

Toch even nodig om hier iets te plaatsen... NEEM olie is echt wonder spul, het ruikt niet lekker maar werkt wel errg goed bij mijn hardnekkige eczeem. Met een wattenschijfje breng ik het avonds aan en laat het intrekken. Spoel het voor het slapen met lauw water af, dan laagje shea butter en klaar! Geen hormoonzalven, niet meer naar de dokter of apotheek.... ik houd tijd over!

Lynn - 29-10-2015 22:26

Gebruikt bij paarden tegen mok, goed & goedkoop :-))

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008