Mirre Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Myrrh Oil

Mirre etherische olie 50ml Mirre hars etherische olie aluminiumfles certificaat berivita
Mirre etherische olie 50ml Mirre hars etherische olie aluminiumfles certificaat berivita
Mirre Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Myrrh Oil
0 Reviews | Review toevoegen
Mirre etherische olie van de Commiphora myrrha in grote aluminium fles garantiesluiting. 100% zuivere essentiële Mirre olie, geen toevoegingen. Mirre is een heerlijke, warm geurende olie.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 18,95
Prijs per canister

Op voorraad :

Variatie: Mirre Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Myrrh Oil
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Mirre Etherische Olie 

Commiphora myrrhaDrie Koningen, Magi, Drie Wijzen, Goud


Geur: kruidig en zoet
Extractiemethode: stoomdestillatie hars

Mirre of Myrrhe is de hars van verschillende struiken of bomen, die vooral in Ethiopië en Somalië in het wild groeien. Grote takken worden verticaal ingesneden. De hars, die dan uit de tak komt, wordt opgevangen en gedroogd. Etherische Mirre Olie of Myrrh Oil wordt uit deze hars gewonnen door stoomdestillatie. MIrre olie is een donkerbruine etherische olie, die een kruidige en zoete geur heeft. Mirre olie, Oleum myrrhae, is een etherische olie. Mirre olie is een wat stroperige etherische olie.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt etherische Mirre olie gebruikt bij allerlei aandoeningen.
Vaak wordt Mirre-rook ook gebruikt als een belangrijke insectenbestrijder en wordt het toegepast bij meditatie en allerlei religieuze rituelen. In de Bijbel wordt mirre meermaals genoemd.
Mirre olie wordt gebruikt voor een veelheid aan toepassingen. Het zou antiseptische eigenschappen hebben en daardoor heilzaam zijn bij wonden. Mirre wordt veel gebruikt bij allerlei ontstekingen en infecties. Vaak toegepast, middels verdamping, bij gebed en meditatie.

Huid: 5-10 druppels mirre olie mengen met 25-50 ml gekookt en afgekoeld water. Hiermee de aangedane huid afspoelen of deppen. Dit 2-3x daags herhalen.

Huidolie: los 10 tot 15 druppels mirre olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Minder geschikt voor gebruik in de diffuser omdat deze mirre olie te dik, stroperig is voor koude verdamping, diffusie
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u hier>>


In het bad 
Badolie: los 10 tot 15 druppels mirre olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 

Mirre Olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals Dennenolie, Geranium, Kamferolie, LavendeloliePatchouli, Tijm, Wierook en Pepermunt.


Mirre etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Bevat: MIrre Olie 100%
Andere namen:  Oleum myrrhae. Myrrh Oil, Commiphora myrrha
CASnr: 9000-45-7

→ Informatie Etherische Oliën

→ Extra Info Mirre Olie

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008