Neemolie met Emulgator Mix 100ml - Wateroplosbaar

neemolie met emulgator rimulgan neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen neemolie certificaat
neemolie met emulgator rimulgan neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen neemolie certificaat
Neemolie met Emulgator Mix 100ml - Wateroplosbaar
1 Reviews | Review toevoegen
Neemolie met emulgator. Deze mix is meteen te gebruiken om Neemolie oplossing met water te maken. Alleen water toevoegen. Makkelijk om Neem Spray te maken. Neemolie kan bij mens, dier en plant.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 6,95
Prijs per flacon

Op voorraad :

Variatie: Neemolie met Emulgator Mix 100ml - Wateroplosbaar
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Neemolie Emulgator Mix 100ml 

Mix van Neemolie en emulgator die direct te gebruiken is om Neemolie in water op te lossen. Zo is er makkelijk een Neemolie oplossing te maken, bijvoorbeeld voor Neem Spray. Deze Neemolie met emulgator kan direct aan water worden toegevoegd. Veelzijdige, koudgeperste Neemolie, Azadirachta Indica Olie, wordt bij mens, dier en de biologische land- en tuinbouw gebruikt.
Voor sommige toepassingen van Neemolie is het handig om Neemolie op te lossen in water, bijvoorbeeld om een Neemspray te maken. Met deze kant en klare mix van Neemolie met emulgator, polysorbaat 85, kan makkelijk een oplossing van Neemolie met water worden gemaakt. U hoeft alleen maar water toe te voegen. Door de emulgator lost de Neemolie goed op in het water. U kunt maximaal 100ml Neemolie Mix oplossen in 1 liter water. Hiermee krijgt u dan maximaal een oplossing met 3% Neemolie in water.

 

Neemolie

Medicinale toepassingen van Neemolie zijn onder andere huid- en nagelproblemen bij mens en dier. Bij huisdieren als afwerend middel tegen stekende insecten. 
Een andere toepassing ligt in de biologische land- en tuinbouw als natuurlijk middel bij de bestrijding van allerlei plantplagen zoals spint en allerlei andere aandoeningen van planten aan de bladeren of wortels.
Uitgebreide informatie over gebruik van Neemolie bij kamerplanten, landbouwgewassen, kruiden, groenten en (fruit-) bomen vindt u hier>>

Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. BeriVita Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.
Neemolie heeft een typische, sterke geur, deze is een beetje te maskeren door het toevoegen van enkele druppels etherische olie zoals Lavendelolie.

 

Polysorbaat

De emulgator in deze mix is Polysorbaat. Polysorbaat is een plantaardige, olieachtige vloeistof die wordt gebruikt om olie met water te laten mengen. Polysorbaat wordt gebruikt in cosmetica, voedingsmiddelen en geneesmiddelen voor mens of dier.

Naast deze kant en klare mix van Neemolie met emulgator kunt u ook een mix van Neemolie met water maken met eigen verhoudingen. Daarvoor kunt de emulgator Rimulgan gebruiken, deze vindt u hier>>

Uitsluitend uitwendig gebruiken
Bevat : 30% Azadirachta Indica, Neemolie; 70% Polysorbaat 85
→ Alles over Neemolie


→ Neemolie bij Planten

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Mart - 21-07-2021 15:57

TOP, erg makkelijk om neemspray te maken, gebruik ik voor mijn aardbei planten. 1%, 3x per week sprayen

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008