neemolie spray emulgator 300ml neemolie spray emulgator neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen neemolie certificaat
neemolie spray emulgator 300ml
neemolie spray emulgator
neemolie klepdop
Neem tree nuts
neembladeren
neembomen
neemolie certificaat

Neemolie met Emulgator Mix 3x100ml - Wateroplosbaar

3x100ml wateroplosbare Neemolie met emulgator. Meteen te gebruiken om Neemolie oplossing met water te maken. Slechts water toevoegen. Makkelijk om Neem Spray te maken. Gebruikt bij mens, dier en plant

Variant:
16,95
per 3x100ml
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 16,95
2 € 16,45 € 16,95 2% korting
3 € 16,20 € 16,95 4% korting
neemolie spray emulgator 300ml
Neemolie met Emulgator Mix 3x100ml - Wateroplosbaar
16,95
per 3x100ml
  • Beschermt Mens, Dier en Plant
  • Ideaal voor DIY producten
  • Makkelijk mengen met water

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Wateroplosbare Neemolie 3x100ml 

3x100ml flessen met direct in wateroplosbare Neemolie. Deze flessen bevatten een mix van Neemolie en emulgator die direct te gebruiken is om Neemolie in water op te lossen. Zo is er makkelijk een Neemolie oplossing te maken, bijvoorbeeld voor Neem Spray. Deze Neemolie met emulgator kan direct aan water worden toegevoegd. Veelzijdige, koudgeperste Neemolie, Azadirachta Indica Olie, wordt bij mens, dier en de biologische land- en tuinbouw gebruikt.
Voor sommige toepassingen van Neemolie is het handig om Neemolie op te lossen in water, bijvoorbeeld om een Neemspray te maken. Met deze kant en klare mix van Neemolie met emulgator, polysorbaat 85, kan makkelijk een oplossing van Neemolie met water worden gemaakt. U hoeft alleen maar water toe te voegen. Door de emulgator lost de Neemolie goed op in het water. U kunt maximaal 100ml Neemolie Mix oplossen in 1 liter water. Hiermee krijgt u dan maximaal een oplossing met 3% Neemolie in water.

 

Neemolie

Medicinale toepassingen van Neemolie zijn onder andere huid- en nagelproblemen bij mens en dier. Bij huisdieren als afwerend middel tegen stekende insecten. 
Een andere toepassing ligt in de biologische land- en tuinbouw als natuurlijk middel bij de bestrijding van allerlei plantplagen zoals spint en allerlei andere aandoeningen van planten aan de bladeren of wortels.
Uitgebreide informatie over gebruik van Neemolie bij kamerplanten, landbouwgewassen, kruiden, groenten en (fruit-) bomen vindt u hier>>

Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. BeriVita Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.
Neemolie heeft een typische, sterke geur, deze is een beetje te maskeren door het toevoegen van enkele druppels etherische olie zoals Lavendelolie.

 

Polysorbaat

De emulgator in deze mix is Polysorbaat. Polysorbaat is een plantaardige, olieachtige vloeistof die wordt gebruikt om olie met water te laten mengen. Polysorbaat wordt gebruikt in cosmetica, voedingsmiddelen en geneesmiddelen voor mens of dier.

Naast deze kant en klare mix van Neemolie met emulgator kunt u ook een mix van Neemolie met water maken met eigen verhoudingen. Daarvoor kunt de emulgator Rimulgan gebruiken, deze vindt u hier>>

Uitsluitend uitwendig gebruiken
Bevat : 30% Azadirachta Indica, Neemolie; 70% Polysorbaat 85

Alles over Neemolie

Hier vindt u veel informatie over Neemolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Neemolie bij mens, dier en planten.

Info

Alles over Neemolie

Hier vindt u veel informatie over Neemolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Neemolie bij mens, dier en planten.

Info
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008