frambozenolie frambozenzalf set frambozen olie puur 100ml frambozenolie zalf frambozenolie uiterlijk frambozenpitolie frambozenpitolie certificaat berivita
frambozenolie frambozenzalf set
frambozen olie puur 100ml
frambozenolie zalf
frambozenolie uiterlijk
frambozenpitolie
frambozenpitolie
certificaat berivita

Frambozenzaad Olie en Frambozen Zalf 2x100ml - Frambozenolie 100ml Puur en Frambozenzalf 100ml Blik

Frambozen Olie en Frambozen Zalf combinatie set met 100ml Pure Frambozenzaad Olie en 100ml Frambozen zalf blik. Frambozenpit producten voeden, hydrateren en beschermen de huid.

22,95
per set
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 22,95
2 € 22,45 € 22,95 2% korting
3 € 21,95 € 22,95 4% korting
frambozenolie frambozenzalf set
Frambozenzaad Olie en Frambozen Zalf 2x100ml - Frambozenolie 100ml Puur en Frambozenzalf 100ml Blik
22,95
per set
  • Voordelige combinatie set
  • 100% Plantaardig
  • Heerlijk voor in de zon

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Frambozen Olie en Frambozen Zalf 

Combinatie set met een fles Frambozenzaad olie en een blik Frambozen zalf.
 

Frambozen Olie

Frambozenzaad olie wordt gewonnen pitten, zaadjes van Frambozen door koude persing. Frambozenpitolie is een natuurlijke olie die zich makkelijk laat verdelen over de huid. Koudgeperste Frambozenpitolie ruikt mild natuurlijk, licht fruitig en is oranjeachtig tot rood van kleur. Onze Frambozenpitolie is onbewerkt. We voegen geen geurstoffen en/of aroma's toe. Koudgeperste en onbewerkte frambozenpitolie of frambozenzaadolie wordt gebruikt bij een droge of gevoelige huid maar is geschikt voor alle huidtypes.
Verder zou frambozenpitolie een natuurlijke zonbeschermingsfactor, SPF, hebben van rond de 28-45 en op die manier een natuurlijke bescherming tegen de zon zijn. Daarmee kan frambozenpitolie als een natuurlijke zonnebrandolie worden gebruikt. Belangrijk is wel dat bij natuurlijke producten deze UV-factor of SPF moeilijk te bepalen is en per batch kan wijzigen, het blijft dus belangrijk alert te blijven op verbranding door de zon.*

 

Gebruik van Frambozenpitolie

’s Morgens en ’s avonds enkele druppels pure Frambozenpitolie aanbrengen op de huid en licht inmasseren. Beste om aan te brengen na het douchen of reinigen van uw huid, Frambozenpitolie kan dan beter in de huid trekken.
Frambozenpitolie is puur te gebruiken maar ook, naar behoefte, prima te mengen met een andere pure olie of ‘reguliere’ huid- en haarproducten.

Bij gebruik als zonnebrandolie*, is het verstandig om eerst op een klein gedeelte van de huid uit te testen. Dan kunt u mogelijk beoordelen of deze charge Frambozenpitolie voldoende bescherming biedt tegen de zon. Eventueel onder reguliere dagcremé aan te brengen als extra bescherming.
Veel informatie over natuurlijke producten als zonnebescherming vindt u hier>>

 

  • Frambozenpitolie is bedoeld voor uitwendig gebruik.
  • Bevat: Frambozenpitolie, Rubus idaeus seed oil 99,9%, vitamine e 0,1%
 

Frambozen zalf

Frambozen zalf bevat 25% pure Frambozenolie, raspberry oil, en ongeraffineerde Shea Butter. De Frambozenpitolie in de zalf is koudgeperst en 100% natuurlijk, dus alle goede eigenschappen zijn optimaal aanwezig. Daarnaast bevat Frambozen zalf ook ongeraffineerde Shea Butter, deze boter werkt huid herstellend en is verzorgend. Frambozen zalf heeft geen specifieke geur, we voegen geen geur-, kleur,- en conserveermiddelen toe. Verpakt in een handig aluminium blik met schroefdeksel.

Frambozen zalf voedt, herstelt en hydrateert de droge huid. Dat betekent dat het uitdrogen van de huid voorkomen wordt en de natuurlijke elasticiteit van de huid behouden blijft en verbeterd wordt. Daarnaast zouden zowel Frambozenolie als Shea Butter beschermen tegen de invloed van zonlicht op de huid. 
Zowel Shea Butter als Frambozenpitolie zouden een natuurlijke zonbeschermingsfactor, SPF, hebben en op die manier een natuurlijke bescherming tegen de zon zijn. Daarmee kan frambozen zalf als een natuurlijke zonnebrandcreme worden gebruikt. Belangrijk is wel dat bij natuurlijke producten deze UV-factor of SPF moeilijk te bepalen is en per batch kan wijzigen, het blijft dus belangrijk alert te blijven op verbranding door de zon.

 

Shea Butter

Shea Butter, ook wel Butyrospermum parkii genoemd, komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Het bijzondere aan deze Shea butter, Butyrospermum parkii zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen. Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid. Mede door de goede vochtbindende eigenschappen van Shea Butter.
 

Gebruik Frambozenzalf

Dagelijks een dun laagje zalf aan op de huid. Afhankelijk van de conditie van uw huid is minimaal 2 keer per dag aanbevolen of naar behoefte. Masseer de zalf zachtjes in op de specifieke lichaamsdelen voor een optimaal resultaat.
Bij gebruik tegen zonnebrand*, is het verstandig om eerst op een klein gedeelte van de huid uit te testen. Dan kunt u mogelijk beoordelen of deze zalf voldoende bescherming biedt tegen de zon.

 

  • Frambozenzalf bevat: Frambozenpitolie, Rubus idaeus seed oil 25%, Shea Butter 75%


Bijwerkingen: Frambozen producten van BeriVita geven, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.
Zwangerschap/Borstvoeding: Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
Niet gebruiken bij: Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid voor Frambozen producten komen zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden. Niet om in te nemen.
Bewaring Frambozen producten: Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.

Alles over Frambozenpitolie

Hier vindt u veel informatie over Frambozenpitolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van pure Frambozenolie

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008