hysop olie hysop olie certificaat berivita
hysop olie
hysop olie
certificaat berivita

Hysop Olie 100% 10ml - Etherische Olie

Hysop Olie 100% puur uit geurige bloemen van de Hyssopus officinalis. Zuivere Etherische hysop in handige glazen druppelflacon. Onze Hysop Olie is onverdund en zonder toevoegingen.

Variant:
7,90
per Druppelfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 7,90
2 € 7,40 € 7,90 6% korting
3 € 7,15 € 7,90 9% korting
hysop olie
Hysop Olie 100% 10ml - Etherische Olie
7,90
per Druppelfles
  • Krachtige Geur
  • Makkelijke Druppelfles
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Etherische Hysop Olie 10ml

hyssopus officinalis
 

  • Geur: fris, kruidig, zoet
  • Extractiemethode: stoomdestillatie uit verse Hysop bloemen
  • Herkomst: Frankrijk

 

Wat is Hysop olie

Pure Hysop etherische olie wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit de bloemen van een mooie heesterachtige plant, de hyssopus officinalis. Deze plant heeft paarse bloemen met een heerlijke, sterke geur. Door deze geur trekt de Hysop veel vlinders, bijen en andere insecten aan. De hysop wordt meestal zo'n 60cm hoog en is een bekende sierplant. Oorspronkelijk zou de plant uit Iran komen en van daaruit zich hebben verspreid richting de Middellandse Zee. Hysop is een bekend kruid dat in de oudheid al veelvuldig werd gebruikt. In de Bijbel wordt hysop regelmatig genoemd, bij bepaalde rituelen. Vaak wordt hysop gezien als teken van onschuld, vandaar ook het gebruik bij het dopen van gelovigen. Hysop olie is een dunne, bleke etherische, essentiële olie.
Hysop etherische olie zou bij verdamping versterking van de concentratie geven en ontspannend werken bij geestelijke spanningen. Verder wordt geclaimd dat hysop hoestklachten zou verlichten.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 5 tot 10 druppels hysop olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 

Hysop olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals: Lavendelolie, JeneverbesGeraniumJasmijn, Wierook, Dennenolie, Cederhout en Scharlei

Hysop Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Etherische Hysop Olie 100%
Andere namen: Hyssopus officinalis oil, Hyssop

CASnr: 84603-66-7


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008