arnica zalf 100ml spieren arnica, valkruid bloemen arnica zalf certificaat berivita
arnica zalf 100ml spieren
arnica, valkruid bloemen
arnica zalf
certificaat berivita

Arnica Zalf 100ml Blik - Massage en Spieren

Arnica zalf is natuurlijke massage zalf met Arnica en Shea Butter. Arnica wordt gebruikt voor spieren en bij kneuzingen. Het zou de doorbloeding verbeteren. Werkt ook huidherstellend.

11,89
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 11,89
2 € 11,39 € 11,89 4% korting
3 € 11,14 € 11,89 6% korting
4 € 10,89 € 11,89 8% korting
arnica zalf 100ml spieren
Arnica Zalf 100ml Blik - Massage en Spieren
11,89
per blik
  • Ideaal voor Verzorgende Massage
  • 100% Natuurlijk: Zonder Chemische Toevoegingen
  • Voedt en hydrateert

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Arnica Zalf 100ml

Arnica zalf bevat 25% Arnica Olie en ongeraffineerde Shea ButterArnica olie is een maceraat van Arnica Montana bloemen in pure sesamolie
Arnica zou de doorbloeding kunnen verbeteren en wordt daarom gebruikt bij spierpijn en kleine kneuzingen. Een goede doorbloeding zou kunnen helpen om stijve, stramme spieren soepel te maken en kan het herstel na (sport)blessures versnellen. Arnica zalf wordt daarom vaak gebruikt als massage balsem. Daarnaast bevat Arnica zalf ongeraffineerde Shea Butter, deze boter werkt huidherstellend en is verzorgend. Arnica zalf heeft van nature een frisse geur, we voegen geen geur-, kleur,- en conserveermiddelen toe. Verpakt in een handig aluminium blik met schroefdeksel.

 

Arnica

Arnica Montana is een plant met groene bladeren en oranje-gele bloemen. De plant wordt doorgaans zo'n 30-50cm hoog en komt voor in Nederland en België maar is erg zeldzaam. Bovendien is de plant moeilijk te kweken. Arnica bloeit in de zomer. Arnica staat ook bekend als Valkruid, Wondkruid, Schorpioenkruid en Wolverlei. Reeds in de Middeleeuwen stond deze bekend om de geneeskrachtige werking, vooral bij wondbehandelingen, spierproblemen en kneuzingen. Veel delen van de plant zijn giftig, daarom eten dieren de plant vrijwel niet.

Arnica olie is een maceraat. Dat is een olieachtige vloeistof die wordt gemaakt door verse bloemen onder te dompelen in een plantaardige dragerolie. De dragerolie met de bloemen blijft enig tijd staan om te weken.De vetoplosbare, biologisch werkzame stoffen lossen dan op in de dragerolie. Daarna wordt het maceraat gezeefd en is deze klaar voor gebruik. Bij BeriVita Arnica olie is deze dragerolie pure, koudgeperste Sesamolie. Meer informatie over Sesamolie vindt u hier>>

 

Pure Arnica Olie vindt u hier>>

 

Shea Butter

Shea Butter, ook wel Butyrospermum parkii genoemd, komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Het bijzondere aan deze Shea butter, Butyrospermum parkii zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen. Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid. Mede door de goede vochtbindende eigenschappen van Shea Butter.
 

Gebruik Arnica Zalf

Naar behoefte aanbrengen. Klein beetje zalf tussen de handen warm wrijven, de zalf wordt dan zachter. Aanbrengen op de aangedane huid of spieren en de zalf goed inmasseren. Niet aanbrengen op open wonden of een beschadigde huid.


Bijwerkingen Arnica zalf: Arnica zalf van BeriVita geeft, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.
Zwangerschap/Borstvoeding: Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
Niet gebruiken bij: Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid voor Arnica zalf komt zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden. Bij irritatie van de huid meteen stoppen en zalf afwassen met water en zeep.
Bewaring Arnica zalf: Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.
Bevat: Shea butter (butyrospermum parkii), Arnica Montana, Sesamolie (sesamum indicum), vitamine e

Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008