zeoliet capsules 60 stuks inhoud zeoliet verpakking zeoliet capsules etiket zeoliet poeder zeoliet capsule grootte
zeoliet capsules 60 stuks
inhoud zeoliet verpakking
zeoliet capsules etiket
zeoliet poeder
zeoliet capsule grootte

Zeoliet Capsules 60 stuks

Zeoliet capsules bevatten 100% onbewerkt kleipoeder van vulkanisch gesteente. Zeoliet wordt al sinds de oudheid gebruikt ter ondersteuning en ontgifting van het maag en darmkanaal.

Variant:
11,95
per 60 capsules
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 11,95
2 € 11,45 € 11,95 4% korting
3 € 10,95 € 11,95 8% korting
zeoliet capsules 60 stuks
Zeoliet Capsules 60 stuks
11,95
per 60 capsules
 • 100% Natuurlijk
 • Zonder Chemische Toevoegingen
 • Hersluitbare Pouch Verpakking

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Zeoliet Poeder Capsules 60 stuks

 
 • 60x Capsules gevuld met 450mg zuiver Zeoliet poeder
 • In handige, hersluitbare stazak
 • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
 • Past door de brievenbus
 • Ondersteuning darmen
 • Detox en natuurlijke ontgifting
 

Wat zijn Zeoliet Poeder Capsules

Zeoliet kleipoeder wordt gemaakt van vulkanisch gesteente. Zeoliet kleipoeder wordt gebruikt als traditioneel natuurlijk, helend middel in allerlei oude culturen. Zeoliet poeder bevat chemisch gezien veel silica. Een groot deel van zeoliet poeder bestaat uit de stof Clinoptiloliet.
Zeoliet poeder is erg goed in staat om water op te nemen. Als het poeder vochtig is, is het in staat om water en toxische stoffen, zoals verontreinigingen en zware metalen, op te nemen. Allerlei chemische en toxische stoffen binden dan als het ware aan de klei. Zeoliet poeder zou ondersteuning bieden aan het maagdarmkanaal, maar ook als natuurlijk ontgiftingsmiddel.
Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​

 

Wat doen Zeoliet Poeder Capsules

Zeoliet poeder zou het lichaam op natuurlijke wijze ontgiften. Zeoliet poeder bindt als het ware gifstoffen in het maagdarmkanaal, zoals zware metalen, zuren en darmgassen. Deze worden op natuurlijke wijze via de darmen afgevoerd, zonder het spijsverteringskanaal extra te belasten. 
 

Aanbevolen gebruik Zeoliet Poeder Capsules

Volwassenen 2 capsules per dag, één- of tweemaal daags, bij de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 
Niet langer dan 28 dagen achter elkaar gebruiken. Dan een pauze van tenminste 7 dagen nemen, voordat u een herhaalkuur gaat doen.

Moeite met het slikken van capsules? Breek deze dan open en meng het poeder met vruchtensap, smoothies of yoghurt.


Bijwerkingen Zeoliet Poeder Capsules
Er zijn geen bijwerkingen bekend van zuiver zeoliet poeder bij aanbevolen gebruik. Zeoliet trekt water aan, daarom ook niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid overschrijden. Bij teveel gebruik van Zeoliet zonder daarbij voldoende te drinken zou anders deydratie of vochttekort kunnen optreden.

Bevat: Zeoliet Kleipoeder 100%

Goed om te weten
 • Overschrijd nooit de dagelijkse hoeveelheid.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. Dit voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
 • Houdt dit product buiten het bereik van jonge kinderen.
 • Bewaar dit product droog, afgesloten en bij kamertemperatuur.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken. Vooral in het geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
 • Kleurvariaties zijn normaal bij natuurlijke producten
 • Eventuele, onverwachte bijwerkingen kunt u melden bij het bijwerkingencentrum LAREB
 • Wij importeren deze capsules uit India van hget merk MiNature, deze fabrikant heeft jarenlange ervaring met voedingssupplementen


De informatie, zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen.

Alles over Voedingssupplementen

Hier vindt u veel informatie over voedingssupplementen. Een supplement is een aanvulling op uw voeding maar vervangt deze niet. Info over het nut van voedingssupplementen en verschillen tussen tabletten en capsules.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008