Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder

Zeoliet poeder Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder Zeoliet kleipoeder Bentoniet Poeder certificaat
Zeoliet poeder Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder Zeoliet kleipoeder Bentoniet Poeder certificaat
Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder
0 Reviews | Review toevoegen
Zeoliet poeder 1kg stazak. Zeoliet is onbewerkt kleipoeder van vulkanisch gesteente. Dit zuivere poeder is zeer geschikt voor een kleipasta voor het gezicht en lichaam. Geen chemische toevoegingen.

Verzendkosten

€ 3,95

€ 25,95
Prijs per kg

Op voorraad :

Variatie: Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder
Onze excuses, dit product is tijdelijk uitverkocht. Er is reeds besteld en we wachten op aankomst in Nederland.
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Zeoliet Poeder 1kg 

Grote verpakking met 1kg zuiver Zeoliet poeder. Zeoliet is een natuurlijk, kleipoeder van een in de natuur veel voorkomende kleisoort. Dit lichte, geurloze poeder wordt al zeer lang gebruikt om haar helende en zuiverende eigenschappen onder andere in klei pasta voor gezicht en lichaam. Bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. BeriVita Zeoliet poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
 

Wat is Zeoliet Poeder

Zeoliet kleipoeder wordt gemaakt van vulkanisch gesteente. Zeoliet kleipoeder wordt gebruikt als traditioneel natuurlijk, helend middel in allerlei oude culturen. Zeoliet poeder bevat chemisch gezien veel silica. Een groot deel van zeoliet poeder bestaat uit de stof Clinoptiloliet.
Zeoliet poeder is erg goed in staat om water op te nemen. Als het poeder vochtig is, is het prima om water en toxische stoffen, zoals verontreinigingen en zware metalen, op te nemen. Allerlei chemische en toxische stoffen binden dan als het ware aan de klei. Zeoliet zou helend werken bij allerlei huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem maar ook als natuurlijk middel om de huid te ontgiften. Zeoliet poeder is prima geschikt om zelf een klei pasta te maken voor gezicht en lichaam.

 

Zeoliet Pasta maken

Schep enkele eetlepels Zeoliet poeder in een glazen of stenen bakje, geen metaal. Voeg hierbij, langzaam, een beetje warm tot heet water. Roer dit mengsel met een kunststof, houten stokje of lepel, tot er geen brokken of stukjes meer zijn er een stevige maar gladde pasta ontstaat. Is het mengsel te dik, voeg meer water toe. Is het mengsel te dun of waterig? Voeg een beetje extra Zeoliet poeder toe. Breng de Zeoliet pasta aan op uw huid of haar als deze nog handwarm is. Ongeveer 30-50 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met lauw water. Let op: Laat het de zeoliet pasta nooit helemaal indrogen of hard worden.
Na afspoelen de huid of haar droog deppen met een handdoek en eventueel een pure huidolie aanbrengen zoals Arganolie.

► Tip: U kunt aan uw Zeoliet pasta zelf ook een eetlepel pure Arganolie toevoegen.

Bad met Zeoliet poeder: Toevoegen aan het badwater van enkele eetlepels Zeoliet poeder voor een ontspannend bad, dat de huid zachter maakt en vrijmaakt van toxische stoffen


Verder te gebruiken, naar eigen inzicht, in b.v. eigen gemaakte, DIY, cosmetica. Oplossen in een kleine hoeveelheid water of natuurlijke olie en toevoegen aan eigen recepten voor huidverzorging. 

Zeoliet poeder is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.
Bevat: Zeoliet kleipoeder 100%
Herkomst: India

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008