hangende marseille zeephouder zeepstang hangende zeephouder messing zeepbol hangend zeephouder detail zeepbol zeepstang savon de marseille marseille marseille zeepbollen zeepstang savon de marseille marseille zeep certificaat
hangende marseille zeephouder
zeepstang hangende zeephouder messing
zeepbol hangend zeephouder detail
zeepbol zeepstang savon de marseille
marseille
marseille
zeepbollen zeepstang savon de marseille
marseille zeep certificaat

Zeephouder Messing met Zeepbol - Marseille Zeep

Zeephouder met zeepbol van Marseille zeep. Hygiënische en praktische zeephouder voor aan de muur. De zeep ligt niet in een bakje en daardoor blijft deze droog, stevig en schoon.

31,95
per zeephouder met zeepbol
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 31,95
2 € 30,95 € 31,95 3% korting
3 € 29,95 € 31,95 6% korting
4 € 28,95 € 31,95 9% korting
hangende marseille zeephouder
Zeephouder Messing met Zeepbol - Marseille Zeep
31,95
per zeephouder met zeepbol
  • Makkelijk Monteren
  • Geleverd met Zeepbol
  • Mooie messing kleur

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Zeephouder met zeepbol Messing

Nostalgische zeephouder met zeepbol van natuurlijke Marseille zeep. Door de hangende zeephouder blijft de zeep beter behouden. De messing zeephouder is eenvoudig te monteren met de meegeleverde schroeven en pluggen. De draaiende groene Marseille zeepbol is 100% natuurlijk met 72% Olijfolie. Marseille zeep bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. Zeer zuinig in gebruik.
De zeephouder is messing en steekt ongeveer 17cm uit de muur als deze aan de muur is gemonteerd met de bijgesloten schroeven en pluggen. De meegeleverde zeepbol met groene Marseille zeep weegt ongeveer 250-270gr.
U kunt de zeepstang ook apart bestellen, deze vindt u hier>>
Een navulling zeepbol voor de zeephouder vindt u hier>>.
Andere Marseille zepen vindt u hier>>

 

Wat is Groene Marseille Zeep

Plantaardige en natuurlijke Marseille zeep heeft als belangrijkste ingrediënt olijfolie. Echte Marseille zeep heeft een logo, Union des Professionels de Savon de Marseille, dat alleen mag worden gebruikt als de zeep uit een bepaalde regio komt, Bouches-du-Rhône. Daarnaast moet de zeep volgens een traditionele en vastgelegde manier worden gemaakt. Er zijn maar enkele fabrikanten die aan die voorwaarden voldoen, waaronder La Maison du Savon de Marseille. Berivita Marseillezeep van La Maison du Savon de Marseille wordt vervaardigd in de Savonnerie Fer à Cheval in Marseille, die al sinds 1856 zepen maken. De naam 'Savon de Marseille' is geen beschermde productnaam. De zepen mogen dus ook buiten Marseille worden gemaakt. Met als gevolg dat 95% van de zogenaamde Marseille zepen niet uit Marseille, of zelfs helemaal niet uit Frankrijk, komen. Marseille zeep bevat olijfolie, kokosolie, keukenzout, soda en water. Groene Marseille zeep bevat olijfolie en gele Marseille zeep bevat palmolie.
 

Herkomst Marseille Zeep

Rond de 10de eeuw namen Franse kruisvaarders het recept van Aleppo zeep mee uit het Midden-Oosten naar Marseille. Na enige aanpassingen aan de receptuur ontstond hieruit de Marseille zeep, zoals we die nu kennen. De productie van Marseille zeep neemt zo’n 3 weken in beslag. De blokvorm of de rechthoekige vorm was ideaal om bij een rivier of pomp kleding te wassen. De zeep rolt door de blokvorm niet weg en is makkelijk vast te houden. De zeep was tot de halverwege de vorige eeuw zeer populair. Na de opkomst van de wasmachine zijn veel fabrikanten verdwenen. Tegenwoordig zijn er nog zo’n 6 leveranciers van de originele Marseille zeep.
 

Eigenschappen en Toepassingen Marseille Zeep

Deze originele groene Marseillezeep kunt u gebruiken om lichaam en gezicht te wassen. De zeep reinigt tot diep in de poriën en heeft een lichte antibacteriële werking. De olijfolie in de zeep zorgt voor een zachte huid na gebruik. Marseille zeep wordt ook als schoonmaak en wasmiddel gebruikt. Hiervoor wordt de zeep vaak geraspt. De harde blokken Marseille zeep zijn vrijwel oneindig houdbaar. Ze kunnen wel uitdrogen maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van de zeep.

Zeepbol marseille zeep bevat: olijfolie, cocosolie, zout, soda en water

Alles over Marseille Zeep

Hier vindt u veel informatie over Marseille Zeep. Gebruik op huid en haren, als wasmiddel maar ook over de werking, toepassingen en eigenschappen van Marseille Zeep.

klik hier

Alle Natuurlijke Zepen A-Z

Hier vindt alle natuurlijke zepen, van A-Z, op BeriVita.com

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 1 beoordelingen
1
0
0
0
0

Klaas

Deze zeephouder is kwalitatief keurig en je doet lang met de zeepbol.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008