Wasnoten 18kg - Bulk
Reviews | Review toevoegen

18kg Wasnoten verpakt in 750gr zakken. Wasnoten, Sapindus Mukorossi uit India, zijn hét natuur- en huidvriendelijke alternatief voor synthetisch, chemisch wasmiddel. Voordelige bulkverpakking

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 222,00
€ 130,50
Prijs per 18kg

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Wasnoten - zeepnoten 18kg 

Bulkverpakking wasnoten, ook wel zeepnoten genoemd. De noten zijn reeds 'gekraakt' tot wasnootschalen en worden verpakt in doorzichtige plastic zakken van elk 750gr. Bij deze hoeveelheid: €7,25 per kg was- of zeepnoten en gratis verzending binnen Nederland en België.
Deze grote hoeveelheden zijn ook ideaal voor doorverkoop, bijvoorbeeld via een webshop of winkel. 

Wasnoten zijn de vruchten van de Sapindus Mukorossi. In de schaal van deze natuurlijke wasnoot of zeepnoot, zit het bestanddeel ‘saponine’, dat als zeep fungeert na contact met water.
Wasnoten maken uw wasgoed schoon zonder chemicaliën en daarmee zonder het milieu verder te belasten. Bovendien groeien deze noten aan bomen, die kooldioxide absorberen en zuurstof produceren. Daarbij kan het wassen met zeepnoten ook een goed alternatief zijn voor mensen met overgevoeligheid voor chemicaliën.

Bevat: 24x750gr = 18kg wasnoten, Sapindus Mukorossi

► Andere bulkverpakkingen wasnoten: 9kg Wasnoten13,5kg Wasnoten 
► Hier vindt u een handig filmpje over gebruik van wasnoten


Let op: we voegen verder geen documentatie, gebruiksaanwijzing of waszakjes toe bij deze grootverpakking wasnoten, dit om de prijs zo laag mogelijk te houden.

  → Extra Informatie Wasnoten

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.