Waszak voor Wasnoten - Katoen 5 4
Waszak voor Wasnoten - Katoen
Reviews | Review toevoegen

Waszakje van katoen voor wasnoten. Waszakje is prima te gebruiken bij natuurlijk wassen met wasnoten. Wasnootschalen in het zakje doen, goed dichtknopen en tussen de was leggen. Kan ook in vaatwasser.

Verzendkosten

€ 2,95 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 0,95
Prijs per zakje

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Waszakje voor wasnoten 

Katoenen waszak voor wasnoten. Dit waszakje krijgt u gratis bij een bestelling BeriVita Wasnoten maar is natuurlijk ook per stuk te bestellen. 
 

Wasmachine

Ongeveer 4 tot 8 wasnootschalen in het katoenen waszakje doen. Zakje goed dichtknopen. Eventueel dit katoenen zakje eerst met wat water bevochtigen.
Het waszakje tussen het wasgoed in de machine leggen. Vervolgens het wasprogramma starten. Na afloop van het wasprogramma zo snel mogelijk het waszakje uit de machine halen en laten drogen. U kunt dezelfde wasnootschalen in hetzelfde waszakje een tweede of derde keer gebruiken. Pas als de schalen van de wasnoten sponsachtig aanvoelen moeten ze worden vervangen.

De geur van het wasgoed is neutraal na wassen met wasnoten. Enkele druppels DennenolieTea Tree of Lavendel Etherische Olie op het waszakje druppelen of 10 druppels etherische olie in het wasverzachterbakje doen kunnen uw wasgoed toch een geurtje geven.

 

Vaatwasser

U kunt 3-4 hele of 6-8 halve wasnootschalen in het katoenen waszakje doen. Druppel 1-2 druppels etherische Citroenolie op het waszakje voor een extra schoon en frisgeurend resultaat.
Leg het waszakje met de wasnoten in de bestekbak van uw vaatwasser. Vervolgens een programma kiezen. Na afloop van het vaatwas programma zo snel mogelijk het waszakje uit de machine halen en laten drogenU kunt 2 keer een vaatwas draaien met dezelfde wasnoten.

Het waszakje is gemaakt van katoen, afmetingen: 75mm x 105mm


► Hier vindt u een handig filmpje over gebruik van wasnoten


Katoenen waszakjes voor wasnoten kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België.

→ Extra Informatie Wasnoten

 

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


V/M -

Nog niet gebruikt.

Berivita.com -

Beste Lutt.
Vervelend om te horen. De zakjes moeten inderdaad zeer worden dichtgeknoopt. We zijn op zoek naar nog makkelijker waszakjes. De huidige zijn op zich prima maar goed dichtknopen is erg belangrijk. Mochten we nog iets voor u kunnen doen , neemt u dan contact met ons op via info@berivita.com.

lutt -

de zakjes gaan heel vlug open....moet dan de wasnoten gaan zoeken tussen de was.

tb -

Goed product

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Aantal

Prijs per zakje (incl. btw)

1 of meer

€ 0,95

6 of meer

€ 0,95  € 0,85

10 of meer

€ 0,95  € 0,75

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.