rozenzalf rozenolie en rozenpoeder 50ml rozenzalf met shea butter rozenolie met shea butter Certificaat
rozenzalf rozenolie en rozenpoeder 50ml
rozenzalf met shea butter
rozenolie met shea butter
Certificaat

Rozenzalf 50ml - Rozenolie en Rozenpoeder in Shea

Rozenzalf met pure Rozenolie en Rozenpoeder in ongeraffineerde Shea Butter. Rustig in te masseren op uw huid. Hierdoor komen de effecten en heerlijke rozengeur vrij. Mooie paarsachtige kleur.

7,95
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 7,95
2 € 7,45 € 7,95 6% korting
3 € 7,20 € 7,95 9% korting
4 € 6,95 € 7,95 12% korting
rozenzalf rozenolie en rozenpoeder 50ml
Rozenzalf 50ml - Rozenolie en Rozenpoeder in Shea
7,95
per blik
  • Voedt en Hydrateert
  • Heerlijke Geur
  • Mild en Zacht

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Rozenzalf 50ml

Rozenzalf met pure rozenolie en rozenpoeder in ongeraffineerde shea butter. In een mooi blikje met schroefdeksel. Deze zalf is een mix van Shea Butter en heerlijke etherische olie en poeder van de rozenblaadjes. Deze geurige zalf is prima om te masseren op de huid, zoals de slapen of op de borstkas. Zuinig in gebruik.
Door de aanwezige geuren kan deze zalf invloed hebben op onze psychische en lichamelijke gesteldheid, hierop is bijvoorbeeld de aromatherapie gebaseerd. De geuren zouden op die manier, via de hersenen, onze stemming kunnen beïnvloeden.

 

Rozenolie of Roos Etherische Olie, wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen van de Damascus roos of Rosa damascena. Rozenolie is tegenwoordig nog steeds een gewild bestanddeel in dure parfums en cosmetische producten, om haar heerlijke, krachtige en toch zachte roosachtige geur. De geur van Rozenolie zou een ontspannende en harmoniserende sfeer geven. Rozengeur geeft rust en harmonie.
 

Rozenpoeder wordt gemaakt door het fijnmalen van rozenblaadjes. Dit paarse poeder wordt gebruikt als natuurlijke kleurstof in allerlei cosmetische producten en geeft een prachtige pastelachtige kleur aan deze rozenzalf.
Rozenblad poeder komt van de soort Rosa Centifolia, een zeer geurige soort Roos.

 

Shea Butter komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Deze boom komt van oorsprong uit centraal Afrika en kan uiteindelijk 100 jaar oud worden. Deze 15 meter hoge boom geeft pas na zo’n 20 jaar noten. De pitten van deze noten worden gestampt en daarna met heet water opgeklopt. Bij het afkoelen komt dan een ivoorkleurige massa vrij: Shea butter. Het bijzondere aan deze Shea butter zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid.
 

Gebruik
Rustig en langzaam masseren op de plek van voorkeur.

 

Bijwerkingen
Soms lichte huidirritatie door versterkte doorbloeding, dat verdwijnt meestal snel weer. Verder voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik. Kan een allergische reactie geven doordat er van nature allergenen in voorkomen, zoals gerianol, linalool en limonene. Niet gebruiken in de volle zon.

 

Zwangerschap/Borstvoeding
Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.

 

Niet gebruiken bij
Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij ernstige irritatie van de huid, meteen stoppen. Niet gebruiken in direct zonlicht, dichtbij de ogen, lippen en op de beschadigde huid.

 

Bewaring
Droog en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.

 

Handig om te weten
De informatie zoals weergegeven over onze producten is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita (huid-) producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij altijd aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 


Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.
Bevat : Shea Butter (Butyrospermum parkii), Rozenpoeder (Rosa Centifolia Powder), Rozenolie (Rosa damascena Oil)
Sommige bestanddelen in deze mix met etherische olie hebben een allergene werking. Vrijwel alle etherische oliën bevatten van nature allergenen: Chemische verbindingen die een allergische reactie op de huid kunnen veroorzaken, voorbeelden daarvan zijn limonene, linalool en andere. Een allergische reactie vindt niet bij iedereen plaats en soms pas na jaren gebruik. 
Een allergische reactie uit zich meestal als een (huid-) irritatie, vaak al bij een lage dosering. Helaas is een allergische reactie nooit helemaal uit te sluiten, maar verstandig gebruik van etherische olie beperkt  het risico. Probeer altijd eerst op een klein gedeelte van een stukje, onopvallende huid uit. Houdt altijd rekening met een mogelijke allergische reactie: Neem bij twijfel contact op met een (huis-) arts.

Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 1 beoordelingen
1
0
0
0
0

Mariët

Deze zalf is verslavend lekker. Superzachte handen en de geur is ontzettend lekker, aanrader!

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008