Kalknagelolie Pen met Kwast - Natuurlijk Olie
0 Reviews | Review toevoegen

Kalknagel pen met NEEM Olie wordt toegepast bij de natuurlijke verzorging van kalknagels. In handige penseel met precisie kwastje, makkelijk aan te brengen zonder vette vingers te krijgen. Inhoud 2ml.

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 5,95
Prijs per pen

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Natuurlijke Kalknagelolie Pen 

Kalknagelolie pen met NEEM Olie wordt toegepast bij de verzorging van kalknagels. Deze natuurlijke kalknagelolie zit in handige penseel met een precisie kwastje, makkelijk aan te brengen op de aangedane nagels en nagelriemen zonder vette vingers te krijgen.


Pure Neemolie staat er bekend om haar werking tegen schimmels. Soms groeien schimmels in de nagel of in de huid rondom de nagel. De symptomen van een kalknagel bestaan vaak uit een dikke verhoornde, gekleurde nagel. De huid rondom de nagel kan jeuken en er zijn vaak schilfers en roodheid te zien. Er zijn allerlei medicijnen, met of zonder recept tegen deze infectie verkrijgbaar. Regelmatig zijn de schimmels resistent tegen deze middelen of geven deze middelen ernstige bijwerkingen. Natuurlijke kalknagelolie kan dan een optie zijn om te proberen. Hoewel sommige kalknagels zeer hardnekkig kunnen zijn en zelfs met deze kalknagelolie lastig te bestrijden zijn.

Neemolie is een natuurlijke olie die traditioneel wordt gebruikt bij schimmelinfecties. Onze natuurlijke kalknagelolie pen bevat geen hulpstoffen zoals parabenen, geur- of kleurstoffen en heeft als voordeel dat deze olie meteen de huid verzorgt, op een natuurlijke wijze.
Bij twijfel over de te volgen behandeling of een sterke toename van de klachten, altijd een arts raadplegen.

 

Gebruik van de Kalknagelolie

Penseel aan de onderkant draaien tot de olie verschijnt op of in het kwastje. 2 a 3 keer per dag de aangedane nagels en nagelriemen bestrijken met NEEM kalknagelolie. Laten intrekken, ongeveer 30 minuten. Dagelijks blijven herhalen tot de nagel geheel is hersteld. Dit kan 3-6 maanden duren omdat de aangetaste nagel eerst helemaal moet uitgroeien. Na de behandeling gedurende 1 maand nog drie keer per week gebruiken.
Voor een sneller en beter resultaat is het goed om de aangedane nagels, eerste te vijlen. 

 

Vijlen kalknagel

Door de aangetaste nagel te vijlen, ziet deze er vaak meteen al wat beter uit en dringt de kalknagelolie beter in de kalknagel. Voordat u gaat vijlen is het goed om eerst de nagel te knippen en losse delen zoveel mogelijk te verwijderen. 
 

Algemene tips bij kalknagels

  • Houd nagels kort en voorkom nagelbijten, nagelbijten maakt nagels gevoeliger voor schimmels
  • Gebruik dagelijks schone, katoenen sokken en wissel vaker bij heftig zweten
  • Goed afdrogen van voeten en handen na het wassen, ook tussen uw vingers en tenen met een schone droge handdoek
  • Gebruik goed passende schoenen, die niet te krap zijn. Wissel de schoenen regelmatig, waarbij ze tussentijds goed worden gelucht of gedroogd
  • Draag altijd slippers op plaatsen waar meerdere mensen komen met blote voeten, zoals zwembaden en kleedkamersHet is niet goed in te schatten hoelang u met 1 pen kunt doen, dat is afhankelijk van het aantal nagels en de grootte van de nagels, die zijn aangetast. De pen is zuinig in gebruik omdat u een dun laagje aan kunt brengen maar soms zijn wel meerdere pennen nodig voor 1 complete behandeling. Beste om per nagel 1 pen te gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.

Bevat per 2ml pen : Azadirachta Indica Olie, Neemolie 100%

Bijwerkingen
Kalknagelolie geeft, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.

Zwangerschap, borstvoeding:
Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.

Niet gebruiken bij:
Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid komt zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden. Uitsluitend uitwendig gebruiken.

Bewaring
Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.Natuurlijke kalknagelolie kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België.
→ Informatie Neemolie

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Aantal

Prijs per pen (incl. btw)

1 of meer

€ 5,95

2 of meer

€ 5,95  € 5,45

3 of meer

€ 5,95  € 5,20

4 of meer

€ 5,95  € 4,95

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Laatst bekeken producten