Kalknagelolie Pen met Kwast | Natuurlijk
Reviews | Review toevoegen

Kalknagel pen met NEEM Olie wordt toegepast bij de natuurlijke verzorging van kalknagels. In handige penseel met precisie kwastje, makkelijk aan te brengen zonder vette vingers te krijgen. Inhoud 2ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 5,95
Prijs per pen

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Natuurlijke Kalknagelolie Pen 

Kalknagel pen met NEEM Olie wordt toegepast bij de verzorging van kalknagels. In handige penseel met een precisie kwastje, makkelijk aan te brengen zonder vette vingers te krijgen.


Neemolie staat er bekend om haar werking tegen schimmels. Soms groeien schimmels in de nagel of de huid rondom de nagel. De symptomen van een kalknagel bestaan vaak uit een dikke verhoornde, gekleurde nagel. De huid rondom de nagel kan jeuken en er zijn vaak schilfers en roodheid te zien. Er zijn allerlei medicijnen, met of zonder recept tegen deze infectie verkrijgbaar. Regelmatig zijn de schimmels resistent tegen deze middelen of geven deze middelen ernstige bijwerkingen.

Neemolie is een natuurlijke olie die traditioneel wordt gebruikt bij schimmelinfecties onder andere van de nagels. Onze natuurlijke kalknagelolie pen bevat geen hulpstoffen zoals parabenen en heeft als voordeel dat deze olie meteen de huid verzorgt, op een natuurlijke wijze.
Bij twijfel over de te volgen behandeling of een sterke toename van de klachten, altijd een arts raadplegen.

 

Gebruik van de Kalknagelolie Pen

Penseel aan de onderkant draaien tot er Neemolie verschijnt op of in het kwastje. 2 a 3 keer per dag de aangedane nagels en nagelriemen bestrijken met NEEM kalknagelolie. Laten intrekken, ongeveer 30 minuten. Blijven herhalen tot de nagel geheel is hersteld. Dit kan 3-6 maanden duren. Na de behandeling gedurende 1 maand nog drie keer per week gebruiken.
Voor een sneller resultaat is het beter om de aangedane nagels, eerste te vijlen.Bevat per 2ml pen : Azadirachta Indica, Neemolie 99,9%, vitamine e 0,1%

Natuurlijke kalknagelolie kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België.

→ Info Neemolie

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Aantal

Prijs per pen (incl. btw)

1 of meer

€ 5,95

2 of meer

€ 5,95  € 5,45

3 of meer

€ 5,95  € 5,20

4 of meer

€ 5,95  € 4,95

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.