Kokosboter (Kokosolie) Puur 100ml | Pot 4 1
Kokosboter (Kokosolie) Puur 100ml | Pot
Reviews | Review toevoegen

Kokosboter of kokosolie heeft een beschermende, herstellende en verzorgende werking en kan gebruikt worden als verzorging van huid, haren en lippen. In mooi kunststof potje met metalen schroefdeksel.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 7,95
Prijs per stuk

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product of over de verzending?

Mail ons uw vraag

Onbewerkte Kokosboter of kokosolie 

BeriVita Kokos Olie/Boter (ook wel Oleum cocos, cocos nucifera, kokosbutter kokosvet of klapperolie genoemd),bestaat uit 100% pure & koudgeperste kokosolie. In een mooi potje met schroefdeksel. 

Kokosboter of butter wordt verkregen door het koud persen van het gedroogde, witte vruchtvlees van de kokos nucifera (de kokosnoot). Ongeharde en ongeraffineerde, natuurlijke kokosboter heeft een smeltpunt van 24 tot 26 °C en is in het Nederlandse klimaat meestal gestold en dus een vet (zgn. butter of boter). Het heeft een typische kokos geur. Bij hogere temperaturen wordt deze kokos vloeibaar ofwel een olie (=kokosolie). Vandaar dat we onze kokos zowel een olie als een boter/butter noemen, dat is afhankelijk van de temperatuur. Dit in tegenstelling tot ontgeurde, gebleekte en geraffineerde, niet-natuurlijke kokosolie, deze heeft een smeltpunt van 30 tot 37 °C. Belangrijke eigenschappen en biologische werkzaamheid van kokosolie gaan verloren door dit soort chemische bewerkingen. Denk hierbij aan verlies van vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterol en de unieke moleculaire samenstelling van kokosolie waar het juist zijn kracht aan ontleent. Dit soort bewerkte kokosboter of kokosolie wordt vaak erg goedkoop aangeboden.

Onze kokosolie of kokosboter is niet bewerkt en koudgeperst, het heeft een kokos geur. Kokosbutter is rijk aan verzadigde vetzuren, zoals laurinezuur, myristinezuur en palmitinezuur.
 
BeriVita Kokosboter of kokosolie heeft een beschermende, herstellende en verzorgende werking en kan gebruikt worden als verzorging van de huid, haren en lippen.
 
Kokosbutter wordt ook gebruikt om de mond te spoelen, het zgn “oil pulling”. Door het contact met het mondslijmvlies en tanden van de olie zouden allerlei (vet oplosbare) afvalstoffen worden afgegeven aan de olie. Deze olie wordt dan uitgespuugd.


bevat: cocos nucifera/kokosbutter (99,9);0,1% vitamine e

Kokos butter of kokosolie kopen & betalen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.

→ Extra Info Kokosolie-Boter

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Ashma -

Niks mis mee, precies zoals ik had verwacht. Met kokos geur, niet bewerkt denk ik.

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 7,95

2 of meer

€ 7,95 € 7,70

3 of meer

€ 7,95 € 7,20

4 of meer

€ 7,95 € 6,95

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Korting op Combinatie (s):