Emu - Emoe Olie Puur Literfles
Reviews | Review toevoegen

Nú in voordelige liter fles EMU met GRATIS verzending! Zuivere Emu Olie wordt gebruikt voor een onrustige, rijpere huid, om rimpelvorming te vertragen en bij gevoelige spieren en gewrichten.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 157,05
€ 125,65
Prijs per liter

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Emu Olie Literverpakking 

Voordelige 1000ml fles met GRATIS verzending. Deze liter EMU oil wordt geleverd in een kleine jerrycan van 1 liter.

BeriVita Emu Olie Puur wordt gebruikt voor een onrustige, rijpere huid, om rimpelvorming te vertragen en bij gevoelige spieren en gewrichten. De Emu olie bevat 70% onverzadigde vetzuren, waarvan 20% essentiële vetzuren zoals Omega 3, 6 en 9. Onverzadigde vetzuren zijn o.a. belangrijk voor de opbouw van nieuwe huidcellen. Het unieke van Emu huidolie is de verhouding vetzuren, omdat deze nauw overeenkomen met die van de menselijke huid, doordat de samenstelling dus erg lijkt op de menselijke huid, trekt deze snel in. Het is een prettige dikke huidolie. Er zijn ook goede ervaringen bij gebruik in het haar en op de hoofdhuid gemeld.


bevat: emu olie 99,9%; vitamine e 0,1%

Emu olie is een natuurlijke dierlijke olie waar we geen hulpstoffen, zoals weekmakers, aan toevoegen. De olie "smelt" bij ongeveer 22ºC, hierdoor kan de olie, bij lagere temperaturen, wat dik en stroperig zijn. De olie komt dan moeilijker uit de verpakking. In dat geval de verpakking in warm water (niet meer dan 40ºC graden) plaatsen om de olie weer vloeibaar te laten worden.

Zuivere Emu olie kopen en betalen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België.

→ Extra Informatie EMU olie

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Aantal

Prijs per liter (incl. btw)

1 of meer

€ 157,05  € 125,65

2 of meer

€ 157,05  € 120,65

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.