kurkuma olie liter fles etherische olie Curcuma Longa Wortel etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
kurkuma olie liter fles etherische olie
Curcuma Longa Wortel
etherische olie aluminiumfles
etherische olie 50ml canister
certificaat berivita

Kurkuma Olie 100% Liter - Etherische Olie Geelwortel - Turmeric Oil

Liter Kurkuma etherische olie van Curcuma Longa wortels. In stevige aluminium fles met garantiesluiting. Zuivere Kurkuma essentiële olie, zonder toevoegingen. Krachtige kurkuma geur.

Variant:
159,95
per canister
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 159,95
2 € 157,95 € 159,95 1% korting
kurkuma olie liter fles etherische olie
Kurkuma Olie 100% Liter - Etherische Olie Geelwortel - Turmeric Oil
159,95
per canister
  • Voordeelfles van 1 liter
  • Ideaal voor DIY producten
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Literfles Kurkuma Olie

Curcuma Longa, Geelwortel, Turmeric


Geur: fris, houtig
Extractiemethode: stoomdestillatie van wortels

Herkomst: India
 

Wat is Kurkuma Olie

Kurkuma Olie wordt gewonnen uit de wortels van de Kurkuma plant, deze komt veel voor in India, waar dan ook een groot deel van de productie plaatvindt. De kurkuma plant is nauw verwant aan de gemberplant, waaruit van de wortels Gember Olie gewonnen wordt. Kurkuma wordt ook wel, weinig verrassend, Geelwortel genoemd. Kurkuma wortel poeder is een belangrijke gele grondstof bij de productie van bepaalde levensmiddelen zoals mosterd, kaas en melkproducten.
Etherische kurkuma olie zou een pijnstillende werking hebben en bij verdamping zou kurkuma geur de zenuwen stabieler maken.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels kurkuma olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels kurkuma olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Kurkuma etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Kurkuma 100% olie
Andere namen: Geelwortel, Koenjit, Gele Gember, ​Curcuma longa en Indische Saffraan.
CASnr: 8024-37-1


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008