krappa butter, zalf krappa olie butter krappa vruchten shea butter Certificaat
krappa butter, zalf
krappa olie butter
krappa vruchten
shea butter
Certificaat

Krappa Butter 100ml - Huid en Haar

Krappa Butter is een mix van Krappa olie en Shea Butter. Gebruikt als verzorgende haarbutter tegen droge haren en als verzorgende butter op de huid. 100% plantaardig en zonder chemische toevoegingen.

Variant:
8,95
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 8,95
2 € 8,45 € 8,95 5% korting
3 € 8,20 € 8,95 8% korting
krappa butter, zalf
Krappa Butter 100ml - Huid en Haar
8,95
per blik
  • Voedt en Hydrateert
  • 100% Plantaardig
  • Mild en Zacht

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Krappa Butter, Zalf

Krappa butter, ook wel Krappa zalf genoemd, is een heerlijke natuurlijke zalf die alleen pure Krappa olie en ongeraffineerde Shea Butter bevat. Deze butter wordt gebruikt op de huid en voor haarverzorging. Zo wordt Krappa als verzorgend haarmasker gebruikt om de haren minder droog en zachter te maken. Verder wordt Krappa Butter gebruikt bij een droge (hoofd-) huid. Krappa butter bevat geen chemische toevoegingen en is 100% plantaardig.
 

Krappa Olie

Krappa Olie bevat van nature verschillende vetten. Krappa Olie wordt gewonnen uit de zaden van de krappaboom, ook wel carapa guianensis genoemd. Uit de kastanje achtige krappavruchten worden de zaden gehaald. Deze zaden worden gewassen en vervolgens wordt er met koude persing een licht tot donker gele olie uitgehaald: Krappa Olie. In Zuid-Amerika is deze olie erg populair. Vooral in Suriname wordt deze olie veel gebuikt voor huid- en haarverzorging.
 

Pure Krappa Olie vindt u hier>>

 

Shea Butter

Shea Butter, ook wel Butyrospermum parkii genoemd, komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Het bijzondere aan deze Shea butter, Butyrospermum parkii zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen. Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid. Mede door de goede vochtbindende eigenschappen van Shea Butter.
 

Pure Shea Butter vindt u hier>>

 

Gebruik Krappa Butter

Krappa butter kan op verschillende manieren worden gebruikt. Op internet worden allerlei mogelijkheden genoemd. Vaak is het een kwestie van experimenteren wat het beste bij u past.
 

Haren

Een van de mogelijkheden is om de Krappa Butter aan te brengen op wat vochtig haar, bijvoorbeeld als het net is gewassen. Met de handen goed verdelen en inmasseren op de haren. Daarna kunt u de lange haren even draaien als een soort wokkel of twist. Even laten rusten. Na ongeveer een uur uit spoelen met lauwwarmwater al dan niet gecombineerd met een milde shampoo. Kan voorbijgaande verkleuring geven van de haren. Pas vooral op met geblondeerd haar.
 

Huid

Dagelijks een dun laagje zalf aan op de huid. Afhankelijk van de conditie van uw huid is minimaal 1 keer per dag aanbevolen of naar behoefte. Masseer de zalf zachtjes in op de specifieke lichaamsdelen voor een optimaal resultaat.

Bijwerkingen Krappa butter: Krappa butter van BeriVita geeft, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.
Zwangerschap/Borstvoeding: Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
Niet gebruiken bij: Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid voor Krappa butter komt zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden. Beste om eerst te testen op een klein gedeelte van het haar of huid.
Bewaring Krappa butter: Droog en bij kamertemperatuur (15-24ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.
Bevat: Butyrospermum parkii (Shea Butter), Carapa Guianensis Seed Oil (Krappa Olie)
Verpakt in aluminium blikje met schroefdeksel. Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.

Alles over Krappa Olie

Hier vindt u veel informatie over Krappa olie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Krappa Olie.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008