iontoforese huidolie massage apparaat iontoferese gezicht iontoforese gebruik ionosator gezicht iontoforese Juiste plaatsing batterij werking Iontoforese
iontoforese
huidolie massage apparaat
iontoferese gezicht
iontoforese gebruik
ionosator gezicht
iontoforese
Juiste plaatsing batterij
werking Iontoforese

Iontoforese Apparaat - Betere Opname Huidproduct

Iontoforese en massage apparaat met lichte vibratie. Gebruikt om werkzame stoffen, uit onze natuurlijke oliën, beter en effectiever in de diepere huidlagen te laten doordringen. Makkelijk in gebruik.

10,95
per stuk
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 10,95
2 € 10,45 € 10,95 4% korting
3 € 9,95 € 10,95 9% korting
iontoforese
Iontoforese Apparaat - Betere Opname Huidproduct
10,95
per stuk
 • Batterij meegeleverd
 • CE goedgekeurd
 • Eenvoudig in Gebruik

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Iontoforese Apparaat 

Simpel iontoforese en massage apparaat met lichte vibratie. Gebruikt om bijvoorbeeld biologisch actieve stoffen, uit onze natuurlijke oliën, beter en effectiever in de diepere huidlagen te laten doordringen en zou zodoende een betere opname van de huidolie of bodybutter geven. Ideaal voor onze natuurlijke producten.
Een biologische werkzame stof uit een olie of butter is effectiever als deze de diepere huidlagen kan bereiken. Dit kan met behulp van iontoforese. Deze methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Hiermee kunnen hogere concentraties van een werkzame stof, door middel van een lichte, haast onvoelbare stroom, beter door de huid getransporteerd worden, transdermaal.
Daarbij geeft dit huidapparaat lichte trillingen, vibratie waardoor de doorbloeding van de huid gestimuleerd zou worden en daarbij een ontspannend effect geeft.
Het is belangrijk dat u rustig werkt met draaiende, masserende bewegingen, zonder het apparaat stil te houden. Gedurende maximaal 60 seconden per sessie.


Brandt er een groene LED, schakelaar in de + stand, dan staat het apparaat in de exportfunctie, positieve ionen komen vrij. U kunt de huid diep reinigen na gebruik in deze stand.

Brandt er een rode LED, schakelaar in de - stand, dan is het iontoforese apparaat in de zogenaamde importfunctie, negatieve ionen komen vrij. U kunt daarna uw natuurlijke huidolie of ander huidproduct aanbrengen, waarbij deze beter zouden worden opgenomen.

 

Kenmerken:

 • Kleur: Wit
 • Toepassing: Huid
 • Type: Vibratie (8000/min) iontoforese instrument
 • Werkt op 1 Lithium 3V batterij CR2032, gratis meegeleverd
 • Handleiding bijgesloten
 • Snoerloos
   

​Hieronder ziet u de juiste plaatsing van de batterij in ons iontoforese apparaat:


Niet speciaal geschikt of bestemd voor kinderen en zwangeren.

Gehele Assortiment BeriVita

Alle natuurlijke producten van BeriVita bij elkaar. Natuurlijke huidverzorging, geurige etherische oliën, krachtige voedingssupplementen en alles voor natuurlijk wassen.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 7 beoordelingen
6
0
0
0
1

Sophie

Gebruik dit ionen apparaat nu al een tijdje. En vind het geweldig .
Mijn gezichtshuid heeft er nog nooit zo goed uitgezien.
Gebruik het samen met jullie natuurlijke oliën.
Ook prima,service en. Geweldige website.
Ga zeker nog bestellen.


BeriVita.com

@ mw Raval,

We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent, we zijn er nooit op uit om iemand armer te maken. Onze onderneming is niet gericht op winst maken.
Ons iontoforese apparaat is een simpel apparaat dat toch nuttig wordt gevonden bij gebruik met huidproducten. Uiteraard betekent dat niet dat het direct inzetbaar is zoals een professioneel apparaat en dezelfde effecten heeft, deze professionele apparaten kunnen worden gehuurd en worden zelfs door verschillende ziektekosten verzekeraars wordt vergoed.
Het voorbeeld van homeopathie wordt aangehaald, als zijnde niet werkzaam. Dat kan zeker zo zijn, toch hebben veel mensen er baat bij. Hoe het ook zij, wetenschappers, therapeuten en niet in de minste plaats gebruikers van allerlei geneeswijzen en -kunsten, verschillen doorlopend over het wel of niet nut hebben van een behandeling. Daarom zijn wij zeer voorzichtig met het doen van claims op onze producten en/of apparaten en kunnen bestelde artikelen altijd, zonder opgaaf van reden, retour worden gezonden, binnen 14 dgn na aankoop. We staan natuurlijk altijd open voor (opbouwende) kritiek.


Annet Raval

Iontoforese is naast medisch gebied, op cosmetisch gebied best mogelijk. Maar dan wel met de juiste apparatuur en dat is dit apparaatje absoluut niet. Onderzoeken die ik erover vind, zijn met de juiste medische apparatuur gedaan, dan kun je niet gaan aannemen dat je hetzelfde effect kan genereren met een simpel apparaatje van twijfelachtige herkomst.
Om iontoforese werkzaam te maken, is een apparaat nodig met een hoog voltage en een lage stroombron, water is ook onmisbaar. Een dergelijk apparaat zal nooit voor huisdhoudelijk gebruik mogen worden gebruikt, dus to keep the customer satisfied, worden er onzin apparaatjes als deze verkocht. De reden dat er nauwelijks informatie op het doosje staat is logisch: het is ONZIN.
Het is op zijn best een soort zwak TENS apparaatje (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation), meer kan ik er niet van maken.
Ik heb er helaas een besteld voordat ik me er goed in heb verdiept. 15 euro weggegooid...
Een reactie van een cosmetisch scheikundige hierover (in het kort)
"If you attach electrodes to the skin and pass a current through it (the skin has a fairly high resistance by the way, typically 20K ohm) the only thing that's happening is that electrons are passing from negative to positive. There's no physical movement of ions taking place. Any solution that is ionic in nature - such as salt - dissociates in solution into Na+ ions and Cl- ions. Thus both negative and positive ions are present.
Be glad you only spent 15 euros, the reason "they can't give me straight answers, not really clear and detailed information." is simple. It's because, lets say, it's about as scientifically valid as homeopathy."
Volgens deze scheikundige is iontoforese zeker mogelijk, maar dan wel met de juiste gecertificeerde apparatuur.
Maar ach baat het niet, schaadt het niet in dit geval, maar je bent wel 15 euro armer en je doet nutteloze handelingen.


maria karssen

allereerst mijn complimenten voor u zeer fijne KLANT VRIENDELIJKHEID en goede SERVICE.
Ik kan helaas nog geen score geven omdat mij niet geheel duidelijk is hoe het apparaat te gebruiken.
Ik zal dan ook graag een duidelijke gebruiksaanwijzing ontvangen
Maar gezien de kwaliteit van andere producten die ik al gebruik zal het ongetwijfeld goed zijn.
Top winkel met fijne medewerkers.
gr maria


Nelleke

Wat een super aanbieding BeriVita. Ik had dit al eerder gezien in een winkel, exact dezelfde voor 49,95.


BeriVita.com

@Fenna. Inderdaad u was 1 van de eerste. Goed te horen dat het goed bevalt. Wat betreft de gebruiksaanwijzing: inderdaad de zgn inductor (dat is dat metalenplaatje) omklemmen zodat de ionen gaan stromen.


Fenna

Was denk ik de eerste die t heeft gekocht..of niet Berivita? Best handig apparaat. Ken t idee vanuit de salon. Zit metalenplaatje op t handvat, dat met je vasthouden en dan gaan ionen stromen (staat niet goed in beschrijving..). Ik voelde dan kleine tintelingen en je voelt olie daarna beter in de huid trekken, ik gebruik t app voor de arganolie. Aanrader. Goede prijs kwaliteit!

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008