dermaroller wit verpakking dermaroller verpakking Dermaroller 540 Dermaroller 540 Dermaroller Titanium Dermaroller Titanium dermaroller wit detail gezicht dermaroller wit detail
dermaroller wit verpakking
dermaroller verpakking
Dermaroller 540
Dermaroller 540
Dermaroller Titanium
Dermaroller Titanium
dermaroller wit detail gezicht
dermaroller wit detail

Dermaroller 540 - 0,3mm Titanium - Opname Huid

Dermaroller met 540 naaldjes van 0.3mm voor microneedling. De naaldjes zijn gemaakt van een hoogwaardige titanium legering. De dermaroller is eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen. CE gekeurd.

Variant:
8,95
per stuk
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 8,95
2 € 8,45 € 8,95 5% korting
4 € 7,95 € 8,95 11% korting
dermaroller wit verpakking
Dermaroller 540 - 0,3mm Titanium - Opname Huid
8,95
per stuk
  • Geen batterijen nodig
  • CE goedgekeurd
  • Gaat Lang Mee

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Dermaroller 0.3mm 540 naalden  

Dermaroller met 540 titaniumnaaldjes van 0,3mm. De 540 naaldjes zijn verdeeld over negen rolbladen. Bij dermarolling maken de naaldjes zeer kleine gaatjes in de huid, deze blijft overigens wel volledig intact. Dit wordt ook wel een microneedling roller genoemd.

Dermarolling voor thuis wordt door steeds meer mensen gedaan. Het is een populaire manier om een frisse, jeugdig uitziende huid te krijgen zonder chirurgische hulp. Dermarolling is een methode die makkelijk door u zelf is uit te voeren en relatief goedkoop is. Deze techniek wordt gebruikt tegen huidveroudering, rimpels maar ook om huidproducten beter op te laten nemen door de huid. Dermarolling zou ook het vernieuwingsproces van de huid verbeteren. Door het gebruik van de dermaroller zou de huid extra collageen maken.

 

Uw eigen dermaroller

Indien u nog nooit een dermaroller heeft gezien, doet het u wellicht denken aan iets wat thuis hoort in de keuken of een doe-het-zelf zaak. Het lijkt een simpel apparaat maar toch wordt geclaimd dat het wonderen kan verrichten voor uw gezicht. De hoogwaardige naaldjes van onze dermaroller maken mini gaatjes/prikjes in uw huid, de porien gaan openstaan. Daarna kunt u een natuurlijk huidproduct, zoals een huidolie of butter gebruiken, deze wordt dan extra goed opgenomen door de huid.

 

Gebruik van de Dermaroller

De dermaroller is zeer eenvoudig in gebruik, u heeft geen batterijen of speciale producten nodig.

  • Bij eerste keer gebruik: Huid grondig reinigen, bijvoorbeeld met onze electrische gezichtsreininger of water en onze natuurlijke zeep

  • Naaldjes van de dermaroller vervolgens desinfecteren met onze alcohol 96%

  • Dermaroller daarna over de huid bewegen van rechts naar links of links naar rechts en schuin. Oefen lichte druk uit op het apparaat. Zorg ervoor dat u bij een behandeling van het gezicht, de huid rondom de ogen en de jukbeenderen vermijdt.​


Belangrijk is om dermarolling niet te vaak te doen: De huid heeft meestal zo'n 3-4 weken nodig om te herstellen. Hoewel de gaatjes, die de naaldjes van de dermaroller maakt, zeer klein zijn, heeft de huid die tijd nodig om te genezen.
Bij de 0,3mm naaldjes zijn de gaatjes kleiner en zal die tijd wat korter zijn.Wij raden aan deze dermaroller maximaal zo'n 1x per twee weken te gebruiken.
Het gebruikt van de 0,5mm dermaroller raden we niet vaker aan dan 1x per 3-4 weken.

Het blijft uiteraard zeer persoonlijk welke frequentie het beste bij u en uw huid past.

Onze dermarollers van hoogwaardige titanium legering naaldjes, zijn verkrijgbaar in twee maten: 0,3mm en 0,5mm naaldjes. Normaal gesproken zijn de dermarollers tenminste 30 keer te gebruiken. Onze dermarollers zijn CE gekeurd.
 

Bijwerkingen dermarolling

Na dermarolling kan uw huid soms wat rood zijn en zeer licht gezwollen. Dit is een normaal effect van dermarolling. Goede hydratatie, bijvoorbeeld met een natuurlijk huidproduct zal waarschijnlijk de klachten snel verlichten.
 

Welke Dermaroller

Er zijn Dermarollers met verschillende maten/diktes van titanium naalden verkrijgbaar. Wij hebben 0,3mm en 0,5mm Dermarollers in ons assortiment. 
Onze dermaroller met 0,3mm naaldjes wordt met name gebruikt om huidproducten beter te laten opnemen door de huid.
Onze Dermaroller met 0,5mm naaldjes is geschikter voor fijne lijntjes en oppervlakkig, dichte littekens, bijvoorbeeld veroorzaakt door acne. Soms wordt de 0,5mm Dermaroller ook gebruikt bij hyperpigmentatie. Verder zorgt ook de dermaroller met 0,5mm naaldjes ervoor dat huidproducten beter door de huid worden opgenomen.

Niet speciaal geschikt of bestemd voor kinderen en/of zwangeren.

Gehele Assortiment BeriVita

Alle natuurlijke producten van BeriVita bij elkaar. Natuurlijke huidverzorging, geurige etherische oliën, krachtige voedingssupplementen en alles voor natuurlijk wassen.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008