groene thee capsules 180 stuks groene thee capsules inhoud Groene Thee Capsules 180 stuks - Poeder van Matcha, Camellia sinensis groene thee, matcha poeder groene thee capsule grootte
groene thee capsules 180 stuks
groene thee capsules inhoud
Groene Thee Capsules 180 stuks - Poeder van Matcha, Camellia sinensis
groene thee, matcha poeder
groene thee capsule grootte

Groene Thee Capsules 180 stuks - Poeder van Matcha, Camellia sinensis

180x Groene Thee capsules bevatten 450mg zeer fijngemalen Matcha, Camellia sinensis extract. Zou o.a. gunstig zijn voor vetverbranding en ondersteunt spijsvertering. Bevat antioxidanten.

Variant:
21,95
per 180 capsules
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 21,95
2 € 20,95 € 21,95 4% korting
3 € 19,95 € 21,95 9% korting
groene thee capsules 180 stuks
Groene Thee Capsules 180 stuks - Poeder van Matcha, Camellia sinensis
21,95
per 180 capsules
 • 100% Natuurlijk en Plantaardig
 • Zonder Chemische Toevoegingen
 • Hersluitbare Pouch Verpakking

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Groene Thee Capsules 180 stuks

 
 • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig groene thee poeder
 • In handige, hersluitbare stazak
 • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
 • Past door de brievenbus
 • Antioxidant
 • Goed voor vetverbranding
 • Rustgevend effect

 

Wat zijn Groene Thee Capsules

Groene thee poeder, ook wel Matcha, wordt gemaakt van Camellia sinensis bladeren. De Camellia sinensis, ook wel Chinese theeplant genoemd, komt van oorsprong uit Zuidoost Azië. Sinensis betekent in het Latijn Chinees. De theeplant is een groenblijvende struik of kleine boom die zo'n 17 meter hoog kan worden, maar meestal tot onder de 2 meter wordt gesnoeid als hij voor de bladeren wordt geteeld. De plantages met theeplanten liggen vaak op berghellingen, zo hoog mogelijk boven zeeniveau, dat zou beter zijn voor de kwaliteit. Voor de productie van groene thee olie en poeder wordt bij voorkeur gebruikgemaakt van jonge, lichtgroene theeblaadjes. Hiervan wordt Groene Thee poeder gemaakt.

Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft.
​​​​

Wat doen Groene Thee Capsules

Groene Thee poeder zou antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Tevens zou het goed zijn voor de vetverbranding en het gezichtvermogen. De Gezondheidsraad heeft de gunstige invloeden van groene thee ook erkend en beveelt in haar nieuwe richtlijnen goede voeding dagelijks drie koppen groene thee aan. Groene Thee poeder bevat antioxidanten.
 

Aanbevolen gebruik Groene Thee Capsules

Volwassenen 2 capsules per dag, één- of tweemaal daags, bij de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Moeite met het slikken van capsules? Breek deze dan open en meng het poeder met vruchtensap, smoothies of yoghurt.

 

Bijwerkingen Groene Thee Capsules

Er zijn geen bijwerkingen bekend van zuiver Groene Thee poeder extract bij aanbevolen gebruik. Persoonlijke gevoeligheid bij hoge doseringen kan niet worden uitgesloten.

Bevat: 450mg Groene Thee Extract Poeder, Matcha, Camellia Sinensis

Goed om te weten

 • Overschrijd nooit de dagelijkse hoeveelheid.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. Dit voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
 • Houdt dit product buiten het bereik van jonge kinderen.
 • Bewaar dit product droog, afgesloten en bij kamertemperatuur.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken. Vooral in het geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
 • Kleurvariaties zijn normaal bij natuurlijke producten
 • Eventuele, onverwachte bijwerkingen kunt u melden bij het bijwerkingencentrum LAREB
 • Wij importeren deze capsules uit India van het merk MiNature, deze fabrikant heeft jarenlange ervaring met voedingssupplementen


De informatie, zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen.

Alles over Voedingssupplementen

Hier vindt u veel informatie over voedingssupplementen. Een supplement is een aanvulling op uw voeding maar vervangt deze niet. Info over het nut van voedingssupplementen en verschillen tussen tabletten en capsules.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008