ontspannende rustgevende geur olie etherische set Sinaasappelolie lavendelolie geraniumolie basilicum basil olie 10ml
ontspannende rustgevende geur olie etherische set
Sinaasappelolie
lavendelolie
geraniumolie
basilicum basil olie 10ml

Ontspannende Olie 5x10ml Etherische Olie Set - Lavendelolie 10ml, Geraniumolie 10ml, Kamperfoelie olie 10ml, Sinaasappelolie 10ml en Basilicumolie 10ml - Essentiële Olie Set

Krachtige Etherische Oliën in voordelige set. Bevat 5x 10ml pure etherische oliën die een ontspannend en rustgevend effect geven: Lavendel-, Geranium-, Kamperfoelie, Sinaasappel- en Basilicumolie.

Variant:
Vaak samen gekocht
24,95
per 5x10ml Druppelflesjes
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 24,95
2 € 24,45 € 24,95 2% korting
3 € 23,95 € 24,95 4% korting
ontspannende rustgevende geur olie etherische set
Ontspannende Olie 5x10ml Etherische Olie Set - Lavendelolie 10ml, Geraniumolie 10ml, Kamperfoelie olie 10ml, Sinaasappelolie 10ml en Basilicumolie 10ml - Essentiële Olie Set
24,95
per 5x10ml Druppelflesjes
  • Krachtige Geur
  • Voordeelset
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Ontspannende Etherische Oliën 

Vijf heerlijke etherische oliën gewonnen uit natuurlijke bronnen. Met deze essentiële olie set, bestaande uit vijf druppelflesjes met daarin 10ml etherische olie, kunt eenvoudig zelf combineren en uw persoonlijke rustgevende geur mengsel maken, die op dat moment het beste bij u past. 
Iedereen kent het wel, na een drukke periode, door werk of door persoonlijke omstandigheden, kan een beklemmend gevoel van gejaagdheid en onrust ontstaan. Dat voelt zeer onprettig. Het kan dan goed zijn om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen, Mogelijk kan de geur of aroma, van de etherische oliën in deze set helpen om wat rustiger en kalmer te worden. Deze 5 etherische oliën worden namelijk van oudsher gebruikt worden om een ontspannen en rustgevende sfeer of gevoel te krijgen.
 

Geraniumolie 10ml druppelfles

De Rozengeraniumpelargonium graveolens, is een soort geranium, ook wel Ooievaarsbek genoemd. Deze soort is een struik die ongeveer één meter hoog wordt. Er zijn honderden soorten geranium, de meeste komen oorspronkelijk uit zuidelijk Afrika. Onze Geranium etherische olie wordt gemaakt met behulp van stoomdestillatie van de geranium graveolens. De geur van de etherische olie die hieruit ontstaat wordt veel gebruikt om het ontspannende en rustgevende effect.
 

Lavendelolie 10ml Druppelfles

Lavendelolie wordt gewonnen uit de lavandula officinalis. Lavendelolie is samen met Tea Tree Olie, de populairste etherische olie. Er zijn nog vele andere toepassingen en gebruiken van lavendelolie op internet te vinden van muggen verdrijver tot haargroei stimulerend. Onze Etherische Lavendelolie wordt verkregen door stoomdistillatie van de verse bloemen. De aangename geur is bloemig en kruidig. Lavendelolie heeft een zeer aangename geur en zou emoties in evenwicht brengen. Verder zou de geur van Lavendelolie zeer ontspannend en rustgevend werken.
 

Kamperfoelie Olie 10ml Druppelfles

Pure kamperfoelie olie wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen van de kamperfoelie plant van de soort Lonicera Caprifolium. Deze essentiële olie wordt ook wel Honeysuckle Olie genoemd. BeriVita kamperfoelie olie is puur en onverdund, dit in tegenstelling tot veel (goedkopere) kamperfoelie oliën, die worden aangeboden. Die kamperfoelie oliën zijn vaak geëxtraheerd met alcohol of sterk verdund met alcohol of basisolie. De lekkere, bloemige geur van kamperfoelie olie zou een stemmingsverbeterende en ontspannende werking hebben.
 

Sinaasappelolie 10ml Druppelfles

Van de SinaasappelboomCitrus aurantium hebben we twee soorten etherische olie in ons assortiment. Van de bloesems van zure sinaasappels wordt onze Neroli Olie gemaakt. Daarnaast deze sinaasappelolie van zoete sinaasappels, de Citris sinensis. Middels stoomdestillatie van de schillen van onrijpe zoete sinaasappels wordt deze zoete etherische sinaasappelolie gewonnen. Sinaasappelolie heeft een fris, zoetige geur. De geur van etherische sinaasappelolie zou, door verdamping van de olie, ontspannend en kalmerend werken en een betere ademhaling geven.
 

Basilicumolie 10ml Druppelfles

Basilicum, ook wel Koningskruid genoemd heeft heldergroene bladeren, harige stengels en, in bloei, kleine witte bloemen. Basilicum wordt gebruikt tegen allerlei aandoeningen, zowel inwendig als uitwendig. Basilicum heeft een sterke geur en aroma, om die reden wordt het ook veel gebruikt in de Italiaanse keuken en bij de bereiding van parfum. De geur van etherische basilicum olie zou een kalmerende invloed hebben en de zenuwen ontspannen. Basilicum etherische olie wordt dan ook vaak gebruikt bij neerslachtigheid, stress en angsten. 
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 5 tot 10 druppels van de etherische olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Massage-olie: los 5 tot 10 druppels etherische olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

De etherische oliën in deze set zijn bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Kijk voor meer info over de betreffende etherische olie bij de productgegevens van deze etherische olie.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

✓ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
✓ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
✓ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
✓ Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
✓ Veilig en vertrouwd, sinds 2008