Neroli Olie 50ml Neroli olie Oranjebloesem Neroli olie 50ml certificaat berivita
Neroli Olie 50ml
Neroli olie
Oranjebloesem
Neroli olie 50ml
certificaat berivita

Neroli Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Oranjebloesem Olie

Pure Neroli Olie uit Citrus aurantium ook wel oranjebloesem of sinaasappelbloesem genoemd. Pure Etherische Neroli in aluminium canister. Onze Neroli Olie is onverdund en zonder toevoegingen.

Variant:
21,95
per canister
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 21,95
2 € 21,45 € 21,95 2% korting
3 € 21,20 € 21,95 3% korting
Neroli Olie 50ml
Neroli Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Oranjebloesem Olie
21,95
per canister
  • Krachtige Geur
  • Voordelige Canister (zonder druppelaar)
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Neroli Olie 100% Puur 

Citrus aurantium var. amara, Oranjebloesem, Sinaasappelbloesem


Geur: Bloemig, exotisch en fris.
Extractiemethode: stoomdestillatie uit verse sinaasappel bloesem
Herkomst: Frankrijk

Pure Neroli olie wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloesems van de sinaasappelboom van de soort Citrus aurantium var. amara. Deze essentiële olie wordt ook wel oranjebloesem of sinaasappelbloesem olie genoemd en hoort bij de Citrusoliën.


De Sinaasappelboom, Citrus aurantium, komt oorspronkelijk uit China. De Citrus aurantium wordt ook wel zure sinaasappel genoemd. Dit in tegenstelling tot de Citris sinensis of zoete sinaasappel. Hiervan hebben we ook een etherische olie van de schillen in het assortiment: Sinaasappelolie. Wilde sinaasappelbomen zijn tegenwoordig vrijwel overal te vinden in subtropische gebieden. De vruchten, zure sinaasappels, worden gebruikt in banketproducten maar ook in dranken, zoals oranjebitter.
Onze etherische Neroli olie wordt met stoomdestillatie gewonnen uit de bloesems van de sinaasappelboom, ongeveer 1000 kilo bloesems zijn nodig om 1 liter essentiële Neroli olie te maken. Neroli olie is lichtgeel maar kan na verloop van tijd wat donderder worden. 
Het geurige water dat overblijft na het maken van Neroli olie, wordt ook gebruikt. Dit heet dan een Neroli hydrolaat, hydrosol of Oranjebloesemwater. U kunt Oranjebloesemwater onverdund op de huid gebruiken


BeriVita Neroli olie is puur en onverdund, dit in tegenstelling tot veel andere Neroli Oliën, die worden aangeboden. Die Neroli oliën zijn vaak geëxtraheerd met alcohol en/of sterk verdund met alcohol of basis olie.
De exotische geur van Neroli Olie zou een kalmerende werking hebben, met name bij angsten, slapeloosheid en neerslachtigheid.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 5 tot 10 druppels Neroli Olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Verkoelende massage-olie: los 5 tot 10 druppels Neroli olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Parfum: maak van 2-3 druppel Neroli Olie en 5 ml pure Jojoba- of Amandelolie een frisse, citrusachtige parfum die lang blijft geuren.


Huid reinigen zonder olie of bij onzuivere huid: 3-4 druppels Neroli olie toevoegen aan 200ml gekookt en afgekoeld water, mengen en daarmee de huid tot 2x per dag schoonmaken.

Neroli Olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals: Lavendelolie, GeraniumYlang YlangScharlei, JasmijnRozenolie en Citroenolie

► We hebben ook heerlijk geurend Neroli water, Oranjebloesemwater deze vindt u hier>>


Neroli Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Etherische Neroli Olie 100%, Citrus aurantium var. amara oil
Andere namen: Oranjebloesem, sinaasappelbloesem, Aurantii floris aetheroleum, Citrus bigaradia, Oranje Flower Oil

CASnr: 8016-38-4.

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

4,0
op basis van 1 beoordelingen
0
1
0
0
0

Mara

Een heerlijk geurende olie die bij veel mensen in de smaak valt. zeker een aanrader, kijk alleen wel uit als je de fles voor het eerst openmaakt, wat het is even priegelen.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008