Dennenolie 20ml Pine Oil grove den certificaat berivita
Dennenolie 20ml Pine Oil
grove den
certificaat berivita

Dennenolie 100% 20ml Druppelfles - Pine Oil

Dennenolie 100% Zuiver in handige druppelfles. Sterke etherische olie gewonnen uit de grove den, de Pinus sylvestris. Zuivere essentiële dennenolie, zonder toevoegingen: 100% Puur.

Variant:
7,95
per Druppelfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 7,95
2 € 7,70 € 7,95 3% korting
3 € 7,45 € 7,95 6% korting
4 € 7,20 € 7,95 9% korting
Dennenolie 20ml Pine Oil
Dennenolie 100% 20ml Druppelfles - Pine Oil
7,95
per Druppelfles
  • Makkelijk Druppelen
  • 100% Plantaardig
  • Krachtige Geur

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Etherische Denneolie 20ml

Dennenolie 100% puur in een 20ml druppelfles. Dennenolie wordt gewonnen uit de naalden en takken van de Grove Den, ook wel Pinus Sylvestris.
 

  • Geur: fris, hars, droog en opwekkend
  • Extractiemethode: stoomdestillatie van naalden
  • Herkomst: Hongarije
 

Wat is Dennenolie

De grove den, ook wel pijnboom genoemd, is een naaldboom en komt in grote gebieden van de wereld voor, met name in koudere regionen. In Nederland was de boom inheems maar door ontginningen was de boom grotendeels verdwenen. Inmiddels is de Den, sinds 1600, weer ruimschoots aangeplant en algemeen voorkomend. Het hout wordt gebruikt in de bouw en staat bekend als 'grenen'. Onze etherische dennenolie wordt verkregen door stoomdestillatie van de naalden. De geur van etherische dennenolie zou het immuunsysteem stimuleren, helpen bij vermoeidheid, de ademhaling en onderdrukken van de hoest. Verder zou Dennen olie verfrissend en motiverend werken en de lucht zuiveren.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels dennenolie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels dennenolie op in neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.
 

Natuurlijk wassen

Enkele druppels etherische dennenolie op waszakje met wasnoten druppelen en tussen het wasgoed leggen of in het wasverzachterbakje doen van de wasmachine. Geeft frisse geur aan de was.

Dennenolie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Dennenolie 100%
Andere namen: Grove den, Schotse den, Pijnboom
CASnr: 84012-35-1.


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. 

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 4 beoordelingen
3
0
0
1
0

Lydia

Helaas ben ik niet zo weg van deze olie. Hij ruikt eigenlijk naar Dettol. Misschien dat het inderdaad per batch verschillend is, maar deze komt niet op mijn favorietenlijst.


Berivita.com

Beste Ania,
Dat is vervelend om te lezen, onze dennenolie is 100% puur maar geur blijft altijd subjectief. Daarbij komt dat de natuur van variatie houdt. Geen appel is hetzelfde. Dat geldt ook voor etherische oliën. Soms ruikt een olie, die wel 100% zuiver is, wat minder uitgesproken bij de ene charge in vergelijking met een andere charge. De geur van een etherische olie kan bij elke levering wat anders zijn. Een warm of koud groeiseizoen, een ander herkomstgebied of een andere fabrikant kunnen zorgen voor een andere geur van dezelfde etherische olie. Lekkere en goed geurende etherische olie, maar soms aanmerkelijk anders dan eerder.
Natuurlijke variatie is een reden om te rommelen met etherische oliën. Veel mensen willen namelijk altijd dezelfde geur bij een bepaalde etherische olie. Dat is niet mogelijk bij natuurlijke, etherische oliën, dus gaan aanbieders de geur zo bewerken dat deze altijd hetzelfde is.
Bij een echt natuurlijk product is er altijd variatie in kwaliteit, geur, prijs en kwaliteit.
Bij bewerkte, synthetische producten zal u altijd een constante geur, stroperigheid en kwaliteit krijgen.


Ania

Wat een afschuwelijke geur.
Ik ga weer gauw terug naar het vorige merk dat ik had!


mI

HEERLIJKE dennengeur. Pipetflesje is erg handig, beter dan druppelfles, met een mooi vlindertje. Top, bedankt

✓ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
✓ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
✓ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
✓ Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
✓ Veilig en vertrouwd, sinds 2008