brahmi 180 capsules brahmi inhoud verpakking brahmi etiket brahmi capsule grootte brahmi poeder
brahmi 180 capsules
brahmi inhoud verpakking
brahmi etiket
brahmi capsule grootte
brahmi poeder

Brahmi Capsules 180 stuks - Poeder van Bacopa Monnieri

Brahmi 450mg capsules bevatten 100% natuurlijk en onbewerkt Brahmi poeder. Brahmi zou geheugen, concentratie en leervermogen verbeteren. Ontspannend en rustgevend.

Variant:
26,95
per 180 capsules
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 26,95
2 € 25,95 € 26,95 3% korting
3 € 24,95 € 26,95 7% korting
brahmi 180 capsules
Brahmi Capsules 180 stuks - Poeder van Bacopa Monnieri
26,95
per 180 capsules
 • 100% Natuurlijk en Plantaardig
 • Zonder Chemische Toevoegingen
 • Hersluitbare Pouch Verpakking

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Brahmi Poeder 180 Capsules

 
 • Capsules gevuld met 450mg zuiver Brahmi poeder
 • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
 • Past door de brievenbus
 • Bevordert geheugen,concentratie en leervermogen
 • Ontspannend en rustgevend
 • Nachtrust bevorderend
 

Wat zijn Brahmi Capsules

Brahmi poeder is een fijngemalen, natuurlijk poeder, dat wordt gemaakt van de plant Bacopa monnieri. Dit eeuwenoude kruid komt voor in de waterrijke gebieden van India en hoort bij de weegbree familie. Deze plant heeft verschillende namen zoals we wel vaker zien bij medicinale planten. Bacopa monnieri wordt ook wel waterhyssopherb-of-gracewaternavel en mandukaparni genoemd. Bacopa is een laagblijvend vetplantje met kleine witte bloemen. De bladeren van de Bacopa hebben de vorm van dikke, ronde munten. Van de gedroogde bladeren van dit waterplantje wordt Brahmi poeder gemaakt. De bladeren worden gewassen, gedroogd en fijngemalen, dan ontstaat Brahmi poeder. Brahmi poeder is genoemd naar Brahmā, de God van de schepping in het hindoeïsme.
Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​

 

Wat doen Brahmi Capsules

Brahmi poeder komt uit India en wordt daar al sinds de oudheid gebruikt binnen de ayurvedische geneeskunde. Brahmi poeder zou het geheugen, de concentratie en het leervermogen verbeteren. Het zou ook stressgevoelens verlichten en een gezonde nachtrust bevorderen.
 

Aanbevolen gebruik Brahmi Capsules

Volwassenen 2 capsules per dag, één- of tweemaal daags, bij de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Moeite met het slikken van capsules? Breek deze dan open en meng het poeder met vruchtensap, smoothies of yoghurt.


Bijwerkingen Brahmi Capsules
Er zijn geen bijwerkingen bekend van zuiver brahmi poeder bij aanbevolen gebruik. Persoonlijke gevoeligheid bij hoge doseringen kan niet worden uitgesloten, dit kan in zeldzame gevallen resulteren in voorbijgaande darmklachten.

Bevat per capsule: 450mg Brahmi poeder, Bacopa monnieri Powder 100%

Goed om te weten
 • Overschrijd nooit de dagelijkse hoeveelheid.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. Dit voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
 • Houdt dit product buiten het bereik van jonge kinderen.
 • Bewaar dit product droog, afgesloten en bij kamertemperatuur.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken. Vooral in het geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
 • Kleurvariaties zijn normaal bij natuurlijke producten
 • Eventuele, onverwachte bijwerkingen kunt u melden bij het bijwerkingencentrum LAREB
 • Wij importeren deze capsules uit India van het merk MiNature, deze fabrikant heeft jarenlange ervaring met voedingssupplementen


De informatie, zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen.

Alles over Voedingssupplementen

Hier vindt u veel informatie over voedingssupplementen. Een supplement is een aanvulling op uw voeding maar vervangt deze niet. Info over het nut van voedingssupplementen en verschillen tussen tabletten en capsules.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008