Nieuwste Producten op BeriVita.com Afgelopen maand hebben we 3 nieuwe producten in ons assortiment opgenomen.

Aleppo Zeep

Plantaardige & natuurlijke Aleppo zeep is een zeep met als belangrijkste ingrediënten Laurierbesolie (8%) en pure olijfolie. Aleppo zeep wordt gebruikt bij een onzuivere of acné huid. Aleppo zeep is ook geschikt bij een droge of gevoelige huid.
Onze Aleppo zeep wordt op een traditionele wijze gemaakt. Daarbij worden de blokken zo'n 9 maanden gerijpt, hierdoor is de Aleppo zeep aan de buitenkant lichter van kleur dan van binnen.


Direct naar Aleppo Zeep


Ghassoul Poeder 

Onze zuivere Ghassoul kleipoeder komt uit het Atlasgebergte en specifiek de Moulouya vallei in Marokko. Deze geurloze, beige vulkanische klei wordt in Marokko al eeuwen gebruikt als natuurlijk reinigingsmiddel voor huid en haar. Ghassoul Poeder reinigt uw huid op milde wijze. Verder zou de huid minder droog aanvoelen na gebruik van een masker met Ghassoul poeder.
Ghassoul poeder is prima geschikt voor een gezichtsmasker, haarmasker en lichaamspakking.


Direct Naar Ghassoul Poeder


Marokkaanse Zwarte Zeep

Onze traditionele Marokkaanse zwarte zeep wordt gemaakt, in Marokko, van zongerijpte zwarte olijven. Deze zeep, ook wel Sabon Beldi genoemd, wordt in Marokko zeer veel gebruikt met name in badhuizen. Marokkaanse zwarte zeep geeft een diepte reiniging van de huid en het verwijdert dode huidcellen. Deze zwarte olijfzeep heeft een neutrale tot aardse geur en is dik vloeibaar, pasta-achtig. De zeep is overigens niet volledig zwart maar eerder wat donkergroen.

Direct Naar Marokkaanse Zwarte Olijfzeep
 

Duindoornolie

Duindoornolie is afkomstig van de pitten en het vruchtvlees van de duindoornbes. Duindoornolie hoort bij de drogende oliën. De huidolie is geel/oranje van kleur, ruikt zwak fruitig en trekt snel in, de huid voelt niet plakkerig.
Duindoornolie wordt zowel puur (druppels) als in mengsels gebruikt bij allerlei huidaandoeningen, op internet wordt gesproken over psoriasis en eczeem maar ook bij verbranding door de zon. Verder wordt het gebruikt op de oudere huid tegen huidveroudering. Duindoornolie is ook geschikt voor een vette huid.


Direct Naar Duindoornolie

      05-02-2018 15:13     Reacties ( 2 )

Reacties (2)
 K.L. -  15-09-2018

Aleppo zeep is heel bijzondere zeep. Leek mij wat raar zo'n groot vierkant blok en groen van binnen maar is nu favoriete zeep. Niet alleen om me mee te wassen maar ik leg aleppo ook tussen de kleren in de kast, blijft lekker ruiken. Topzeep.

 Elena -  11-09-2018

Die duindoornolie is top. We heel zuinig gebruiken... maar paar druppels nodig