Wrattenkruid-Chelidonium-Majus

Wratten natuurlijk aanpakken 

Berivita Wrattenkruid (Stinkende Gouwe) tinctuur. Wratten aanpakken, op een natuurlijke manier, met een handige aanbreng penseel.
Wrattenkruid is een wrattenpen of wrattenstick met een tinctuur van Chelidonium Majus, ook wel bekend onder de naam Stinkende Gouwe. Wij maken deze tinctuur volgens een oud Russisch volksrecept.
Chelidonium Majus (Russisch: Чистотел), bevat veel stoffen zoals alkaloïden (sparteïne), saponinen en etherische oliën. Sommigen hebben een verdovende werking. Stinkende Gouwe staat erg bekend om zijn gebruik bij wratten. 

► meer informatie over wratten vindt u hier.Gebruik wrattenkruid

Twee keer per dag  de wrat (niet de huid ernaast) bestrijken. Laten intrekken. Blijven herhalen tot de wrat is verdwenen. Na 1 week is vaak al verbetering te zien.

Penseel aan de onderkant draaien tot de vloeistof verschijnt in het kwastje, soms tot een druppel (een kleine zuiger "duwt" de vloeistof omhoog). Daarna kunt u de vloeistof met het natte kwastje aan brengen op de wrat. Vervolgens het kwastje afsluiten met de dop. U kunt pen gerust neerleggen of meenemen voor onderweg. Het hoeft niet in de koelkast te worden bewaard.

Niet gebruiken in het gezicht, op slijmvliezen of kwetsbare huid.


→ Extra Informatie Wrattenkruid

 

Bezig met laden...
Anti-Wrat Wrattenkruid Pen met Stinkende Gouwe Kwastje

Anti-Wrat Wrattenkruid Pen met Stinkende Gouwe Kwastje

Wrattenkruid is wratten aanpakken op een natuurlijke manier. In een handige aanbreng penseel met precisie kwastje. Wrattenkruid is een wrattenpen met een tinctuur van...

5,25

20%
Anti-Wrat Wrattenkruid Pen met Stinkende Gouwe Kwastje - 3 stuks

Anti-Wrat Wrattenkruid Pen met Stinkende Gouwe Kwastje - 3 stuks

Wrattenkruid, ook wel Stinkende Gouwe of Chelidonium Majus: 3 stuks voordeelverpakking. Wratten aanpakken, op een natuurlijke manier, ineen handige aanbreng penseel met precisie...

15,75

12,55

Anti-Wrat Roller Wrattenkruid met Stinkende Gouwe 10ml

Anti-Wrat Roller Wrattenkruid met Stinkende Gouwe 10ml

Stinkende Gouwe of Wrattenkruid tinctuur in een handige rollerfles van 10ml. Hiermee kunt u wratten aanpakken, op een natuurlijke manier. Makkelijk aan te brengen.

9,95

Stinkende Gouwe kopen & bestellen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 1028 reviews.
© 2008-2020 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek b.v. te Rotterdam.