Amla capsules 60 amla inhoud verpakking Amla capsule etiket Amla poeder capsule grootte amla vrucht
Amla capsules 60
amla inhoud verpakking
Amla capsule etiket
Amla poeder capsule grootte
amla vrucht

Amla Capsules 60 stuks - Poeder van Gooseberry, Emblica

Amla 450mg capsules bevatten 100% natuurlijk en onbewerkt Amla poeder, ook wel Indiase kruisbes genoemd. Goed voor spijsvertering en darmwerking. Verhoogt de weerstand en stimuleert collageenvorming.

Variant:
9,95
per 60 capsules
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 9,95
2 € 9,45 € 9,95 5% korting
3 € 9,20 € 9,95 7% korting
Amla capsules 60
Amla Capsules 60 stuks - Poeder van Gooseberry, Emblica
9,95
per 60 capsules
 • 100% Natuurlijk en Plantaardig
 • Zonder Chemische Toevoegingen
 • Hersluitbare Pouch Verpakking

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Amla Poeder 60 Capsules

 
 • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig poeder
 • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
 • Past door de brievenbus
 • Rijk aan antioxidanten
 • Goed voor spijsvertering
 • Gunstig effect op darmwerking
 • Ondersteunt gezond ouder worden
 • Verbeterde weerstand
 • Stimuleert collageenvorming voor een gezonde huid, haar en nagels
 

Wat zijn Amla Capsules

Amla poeder wordt gemaakt door het fijnmalen van gedroogde Amla vruchten. De gehele Amla bes, inclusief de zaden, worden gedroogd en fijngemalen tot natuurlijk amla poeder.
Amla bessen groeien aan de Indiase kruisbes of Amla boom, een zeer bekende medicinale boom, die in India als heilig wordt gezien. Deze boom wordt ook wel gooseberry of Emblica Officinalis genoemd. De boom komt van oorsprong voor in India, China en Pakistan. De eetbare vruchten van deze boom zijn wat zuur maar zeer voedzaam en Amla vruchten hebben een zeer hoog gehalte vitamine C.
Amla vruchten worden Indiase kruisbessen genoemd. Deze kruisbessen lijken op de kruisbessen zoals wij die kennen in Nederland en België. Van de fijngemalen zaden wordt dit lichtbruine Amla poeder gemaakt.

Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​

 

Wat doen Amla Capsules

Amla poeder is een rijke bron aan vitamin C en zou bijdragen aan gezonder ouder worden en een goede weerstand. Daarnaast zou het de vorming van collageen ondersteunen en zo bijdragen aan een gezonde huid, haar en nagels. Amla poeder is rijk aan antioxydanten en zou een gunstig effect hebben op spijsvertering en darmwerking.
 

Aanbevolen gebruik Amla Capsules

Volwassenen 2 capsules per dag, één- of tweemaal daags, bij de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Moeite met het slikken van capsules? Breek deze dan open en meng het poeder met vruchtensap, smoothies of yoghurt.

 

Bijwerkingen Amla Capsules

Er zijn geen bijwerkingen bekend van zuiver amla poeder bij aanbevolen gebruik. Persoonlijke gevoeligheid bij hoge doseringen kan niet worden uitgesloten, dit kan in zeldzame gevallen resulteren in voorbijgaande darmklachten.

Bevat per capsule: 450mg Amla bessen poeder, Emblica Officinalis Powder 100%

Goed om te weten
 • Overschrijd nooit de dagelijkse hoeveelheid.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. Dit voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
 • Houdt dit product buiten het bereik van jonge kinderen.
 • Bewaar dit product droog, afgesloten en bij kamertemperatuur.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken. Vooral in het geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
 • Kleurvariaties zijn normaal bij natuurlijke producten
 • Eventuele, onverwachte bijwerkingen kunt u melden bij het bijwerkingencentrum LAREB
 • Wij importeren deze capsules uit India van het merk MiNature, deze fabrikant heeft jarenlange ervaring met voedingssupplementen


De informatie, zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen.

Alles over Voedingssupplementen

Hier vindt u veel informatie over voedingssupplementen. Een supplement is een aanvulling op uw voeding maar vervangt deze niet. Info over het nut van voedingssupplementen en verschillen tussen tabletten en capsules.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008