Beoordelingen

Het is soms spannend om voor het eerst iets te bestellen bij een, voor u, onbekende webwinkel. Om dit minder spannend te maken, ziet u onze beoordelingen, op diverse punten, via doorlopend, onafhankelijk onderzoek, zowel via Webwinkelkeur (sinds 2016) als via Bol.com (sinds 2012).
 

Webwinkelkeur

webwinkelkeur berivitaSinds februari 2016 zijn we aangesloten bij webwinkelkeur.

Het
WebwinkelKeur staat voor betrouwbare, klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.
 
Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet u zeker dat:
– De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
– De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
– De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
– Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
– De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
– U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
– U bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

 

Bol.com

Wij verkopen een deel van onze producten ook via Bol.com. Zij doen doorlopend, onafhankelijk onderzoek naar onze service, dienstverlening en producten. Let op u verlaat onze website bij het bekijken van de beoordelingen op Bol.com.

Bij onze individuele producten kunt u ook een review plaatsen of lezen. De meeste mensen maken daar gebruik van. Wij zijn altijd blij met terugkoppeling over onze producten of diensten.
 

Heeft u een klacht over product of service?

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com of kijk op onze klantenservice pagina. Onze reviews, bij de producten, zijn anoniem, wij kunnen naar aanleiding daarvan dus, helaas, niet zelf contact met u opnemen bij eventuele problemen.
Hieronder kunt u een algemene top/tip/opmerking achterlaten:
 

Adriënne - 01/06/2017 om 14:38

Heb een aantal etherische oliën besteld en dit kwam er snel binnen met een leuke attentie erbij, dank je wel hiervoor. Kwalitatief goede oliën. Heel natuurlijk en geen fancy toevoegingen of onduidelijke namen op de verpakkingen. Keurig. Jullie nieuwsbrief is ook zeer informatief. Ben iedere maand weer benieuwd welke nieuwe producten en aanbiedingen er zijn.

Marc - 27/04/2017 om 11:45

Dat ging snel en goed. Mooie staffelprijzen en degelijke verpakking. Kwaliteit is top. Doe zo voort!

anoniem - 14/04/2017 om 14:18

Alles top bij deze shop.... snel verzonden en product zoals verwacht.

Eric - 15/03/2017 om 16:03

Dik tevreden. Nieuwe etherisch olie is uitstekend en niet duur

Monique - 14/01/2017 om 13:12

Aanrader!!! Goede en snelle service.
Mooie producten. Heb de arganolie gekocht vanwege mijn nagels die in slechte staat waren en inmiddels door het gebruikt mooi van kleur en glad zijn geworden. Heerlijk is de Black African zeep. Net die met eucalyptus gebruikt, ruikt heerlijk. Huid voel goed gereinigd. Voelde meteen goed.
De macademian en argan olie zijn heerlijk voor het gezicht. Voor de nacht aanbrengen, s'morgens een zeer zachte huid. Wissel deze af. Al met al zeer tevreden dus.

Sabien - 12/01/2017 om 21:52

Een aanrader ! Snelle en perfecte service ! Producten zijn degelijk ingepak bij de verzending. Ik heb de rozenbottelolie en shea butter besteld. Ik ben benieuwd wat dit voor mijn huid zal betekenen. Groeten !

Allison - 29/12/2016 om 08:34

Bestel vaak op jullie site. Zeer tevredeb. Tip van mij is de zeep. Super, je voelt de huid opknappen. Ga zo door

ElsTiel - 30/11/2016 om 17:25

Gisteren een cadeauverpakking besteld met 6 verschillende producten. Vandaag al bezorgd! Met een cadeau: een stuk sheabutter zeep; ik stel dat zeer op prijs!
Nu kan ik de producten uit gaan proberen en zo te lezen in de uitgebreide, meegeleverde info, zal ik er veel baat bij hebben!

Sophie - 16/11/2016 om 22:56

Ben heel tevreden over jullie website. Dit is mijn tweede bestelling. Ben blij dat ik bij jullie flessen van 1 liter kan bestellen. Snelle levering en goed service. Zal regelmatig nog bestellen. Hartelijk dank

jolande - 15/11/2016 om 13:57

Qua snelle levering heb ik mijn product mogen ontvangen , zeer tevreden , het product SHEA BUTTER puur raad ik echt
iedereen aan , gebruik het al langer en dacht ik neem het eens van Berivita , nou ik kan zeg dat dit echt puur is en een weldaad voor de huid en
zeker de superdroge huid ,

Charlotte - 22/10/2016 om 16:44

Nadat het pakketje na een paar dagen er nog niet was na verzending heb ik een mailtje gestuurd. Berivita heeft contact opgenomen met DHL en waarschijnlijk is het verkeerd bezorgd. Ik heb gratis een nieuwe thuisgestuurd gekregen. Perfecte service!

yolande - 20/10/2016 om 20:17

Alles top en snel binnen. Olie is heerlijk voor mijn huid!

Sara de Groot - 05/10/2016 om 10:47

Tip top: niets op aan te merken. Klantenservice is supersnel

Rina - 14/09/2016 om 22:57

Wat een snelle service, ben ik vaak anders gewend. Goede producten met wel eenvoudige verpakking, leuke opdracht om die zelf te gaan oppimpen.

Anne - 04/08/2016 om 10:51

Ik heb al verschillende keren bij jullie besteld en de producten bevallen mij prima. En qua klantvriendelijkheid en service zou ik zeggen, kan niet beter. Alle reden om een trouwe klant te blijven. Bedankt!

CorrieM - 02/08/2016 om 17:50

Beste BeriVita,
Wat ruikt die tea tree olie lekker. Ik zou dat bijna als een geurtje achter mn oren smeren. Bedankt voor de service en ik kom gauw bij jullie terug.
Vriendelijke groet, CorrieM.

Вера - 22/07/2016 om 09:09

Очень впечатляет ассортимент.
Важно, что это все натуральные продукты. Вы просто молодцы, ребята!!!!

Floor - 30/06/2016 om 14:06

Shea Butter is zeer aan te bevelen voor een eczeemhuid. Mijn dochtertje van 3 jaar heeft eczeem en met name in de knieholtes en de oksels. Ik smeer haar iedere avond voor het naar bed gaan in met shea butter en de volgende ochtend is de eczeem veel malen minder en jeukt het ook minder.

Anne - 10/06/2016 om 09:58

De producten waren er supersnel, dat is erg fijn, alhoewel dat voor mij niet eens zo belangrijk is. Het gaat om de producten zelf, en die zijn heerlijk in het gebruik. Het voelt heel puur aan en het werkt. Ik heb al verschillende oliën besteld en ze bevallen mij prima. Het is gewoon even zoeken welk product het beste bij jouw huid past, maar in feite voelen ze allemaal weldadig aan. Wat ook opvallend is aan Berivita is de enorm fijne service, snel en persoonlijk antwoord op vragen, men denkt met je mee. En bij een misverstand van mijn kant maakten zij een gebaar naar mij toe. Dat is wat je noemt klantenbinding. Dus in alle opzichten een vriendelijk en sympathiek bedrijf met mooie pure producten.

Inge - 08/06/2016 om 13:38

Prima service. Prima producten. Meer kan ik er niet van zeggen.

 
Pagina 1 van 2