Wierook en Lavendel Kegels 420 stuks voor Wierook Brander
0 Reviews | Review toevoegen

Wierook en Lavendel kegels voor Wierook brander, houder. Mooi effect van vallende rook en heerlijke geur. Kegels branden zo'n 15 min. Grote zak met 210 Wierook en 210 Lavendel kegels, totaal 420 stuks

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 25,90
€ 23,30
Prijs per 420st

Op voorraad :

Onze excuses, dit product is tijdelijk uitverkocht. Er is reeds besteld en we wachten op aankomst in Nederland.

Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Kegels voor Wierook brander 420 stuks 

Grote Wierook en Lavendel kegels in een mega verpakking van 420 stuks. Deze kegels worden ook wel cones genoemd. We hebben 2 soorten geur kegels voor de wierook brander. Wierook, Frankincense en Lavendel in deze grote, voordeel verpakking. Onze kegels branden, gemiddeld, ongeveer een kwartier. De geurkegels voor de wierook brander bestaan uit houtpoeder. Dat houtpoeder wordt in elkaar zijn geperst tot speciaal gevormde kegels. De afmeting van de geurkegels is ongeveer 11x28mm.
 

Wat is een Wierook brander

Onze Wierook brander, houder is een bijzondere blikvanger voor uw huis of praktijk. Met het smeulen van speciale wierook of lavendel kegels stroomt de geurige rook, rustig naar beneden en geeft een subtiele geur. Ontspannend om naar te kijken. Wierook wordt overigens ook wel Frankincense genoemd. Dit soort wierook branders worden ook wel terugstroom, backflow of waterval genoemd. Wierook branders worden snel populairder vanwege het mooie effect van de rustig stromende en geurige rook. Voor de wierook brander zijn speciale kegels nodig. Deze kegels branden langzaam op. Het bijzondere effect aan dit soort branders is dat de rook naar beneden stroomt, in plaats van naar boven. Dit geeft een soort waterval effect. De rook "valt" als het ware van deze keramische brander naar beneden. De rook komt vrijwel niet in de ruimte.
 

Hoe kan de rook naar beneden stromen?

Normaal gesproken gaat rook altijd omhoog, dat komt doordat warme lucht opstijgt. Door de speciale vorm van de kegels en de holte in deze kegels, zal de rook naar beneden vallen. Door de vorm van de wierook brander zal de rook vervolgens naar beneden stromen, zoals een waterval. Dat gaat vanzelf, zonder electriciteit of batterijen. 


 

→ Verspreiders Geuren

Geurige kegels voor wierook brander kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Aantal

Prijs per 420st (incl. btw)

1 of meer

€ 25,90  € 23,30

2 of meer

€ 25,90  € 22,30

3 of meer

€ 25,90  € 21,30

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Laatst bekeken producten