Normale huid

Natuurlijke producten voor normale huid 

Bij een normale of universele huid voelt de huid niet vet of droog aan. Er is geen sprake van glimmende wangen of neusgedeeltes. De huid ziet er normaal en naturel uit. De poriën doorgaans zichtbaar maar niet groot. Onderstaande natuurlijke producten adviseren wij bij de verzorging van een normale of universele huid.

Groot voordeel is dat onze huidproducten geen water (aqua) en/of parabenen bevatten. Veel "huidverzorgende" producten bevatten water (aqua) en een heel assortiment aan hulpstoffen, dit kan een beschadiging of overgevoeligheid van de normale huid veroorzaken. Hierdoor kan een normale, gezonde huid, overgaan in een gevoelige of geïrriteerde huid. 
Uiteraard kan het zeer persoonlijk zijn welk natuurlijk product het best bij u en uw normale huid past.


Top 5 bij een normale huid

  1. Aardbeienolie >>
  2. Baobab olie >>
  3. Chiazaad olie >>
  4. Frambozenzaadolie >>
  5. Haverolie >>
Bezig met laden...
Aardbeien Olie Puur 100ml flacon
Aardbeien Olie Puur 100ml flacon

Aardbeien Olie puur en koudgeperst, 100ml. Heerlijke plantaardige olie gemaakt van aardbei pitjes. Lichte huidolie, trekt snel in de huid. Zonder chemische hulpstoffen en onbewerkt.

€ 13,95
Abessijnse Olie Puur 10ml - Rollerfles
Abessijnse Olie Puur 10ml - Rollerfles

Abessijnse olie puur en koudgeperst in handige rollerfles, makkelijk en gericht aan te brengen. Abessijnse olie is zeer licht van structuur en trekt snel in de huid. Zuinig in gebruik.

€ 5,95
Abessijnse Olie Puur 50ml flacon
Abessijnse Olie Puur 50ml flacon

Onbewerkte Abessijnse olie of Abyssinian Oil genoemd. Abessijnse olie is zeer licht en trekt snel in. Prima puur te gebruiken op huid en haren, ook uitstekend te mengen met een andere natuurlijke olie

€ 8,95
Amarant Olie Puur 100ml flacon
Amarant Olie Puur 100ml flacon

Pure Amarant olie, voor huid, haren en lippen. Rijk aan squaleen. Heerlijke plantaardige olie die helpt de huid in balans te houden. Zonder chemische hulpstoffen en onbewerkt. 100ml

€ 14,95
Baobab Olie Puur 50ml flacon
Baobab Olie Puur 50ml flacon

Baobab olie is een koudgeperste olie, die afkomstig is van de zaden van het fruit van de baobab boom, Adansonia. Mooie goudgele natuurlijke olie. Ideaal bij droge huid. Prima geschikt als haarolie.

€ 6,95
Cactusvijgolie Puur 10ml Rollerfles - Prickly Pear Oil
-5%
Cactusvijgolie Puur 10ml Rollerfles - Prickly Pear Oil

Handige rollerfles met pure Cactusvijgolie. Prickly Pear. Zachte huid- en gezichtsolie, die wordt gebruikt om de diepte van rimpels te verminderen. Erg zuinig in gebruik, ideaal voor rondom de ogen.

€ 12,35 € 12,95
Castor Olie Puur 100ml flacon - Wonderolie, Ricinusolie
Castor Olie Puur 100ml flacon - Wonderolie, Ricinusolie

Castor Olie Puur, ook Wonderolie of Ricinusolie is een natuurlijke, stroperige olie. Prima geschikt als huidverzorging, vooral bij droge huid. Ideaal als haarolie, ook voor wenkbrauwen en wimpers.

€ 6,95
Chiazaad Olie Puur 10ml Rollerfles
Chiazaad Olie Puur 10ml Rollerfles

Pure Chiazaad Olie voor huid verzorging. In handige rollerfles, makkelijk en gericht aan te brengen. Gewonnen uit de beroemde Chia zaden. Deze koudgeperste natuurlijke huidolie trekt snel in.

€ 4,95
Chiazaad Olie Puur 50ml flacon
Chiazaad Olie Puur 50ml flacon

Pure Chiazaad Olie voor huid- en haarverzorging. Gewonnen uit de beroemde Chia zaden. Deze koudgeperste olie trekt snel in. Prima geschikt als natuurlijke haarolie.

€ 6,95
Emu, Emoe Olie 100% Puur 10ml - Rollerfles
Emu, Emoe Olie 100% Puur 10ml - Rollerfles

Zuivere Emu Olie in handige huid-roller, makkelijk te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken of voor onderweg, bovendien erg zuinig in gebruik. Bevat 100% zuivere Emu olie.

€ 6,95
Emu, Emoe Olie 100% Puur 20ml - Pipetfles
Emu, Emoe Olie 100% Puur 20ml - Pipetfles

Emu Olie, ook wel Emoe Olie, 20ml in handige pipetfles van glas. Emu Olie wordt gebruikt voor een onrustige, rijpere huid, om rimpelvorming te vertragen. Bevat 100% Emu Olie.

€ 9,95
Emu, Emoe Olie 100% Puur 50ml flacon
Emu, Emoe Olie 100% Puur 50ml flacon

Emu Olie 100% Puur uit Australië. Emu of Emoe Olie wordt gebruikt tegen een onrustige huid, om rimpelvorming te vertragen en bij gevoelige spieren en gewrichten. Emu olie trekt snel in de huid.

€ 12,95


De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid,om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.
 


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008