Droge huid

Natuurlijke producten bij Droge huid 

Bij een een droge huid voelt deze droog en ruw aan en heeft een dunne structuur. De poriën van de huid zijn meestal klein. Soms zijn er schilfers te zien en droge, witte plekken.
Onderstaande natuurlijke producten adviseren wij ter verzorging van een droge huid.
Groot voordeel is dat onze huidproducten geen water (aqua) bevatten. Veel "huidverzorgende" producten bevatten water (aqua), dit geeft juist een verdere uitdroging van de gesprongen of zeer droge huid.
Onze natuurlijke producten bevatten geen hulpstoffen, kleurstoffen, geurstoffen en parabenen.

Vaak wordt, ten onrechte, gedacht dat huid oliën de huid erg vet maken of laten glanzen. Dat is echter lang niet altijd het geval, soms zullen zeer vette oliën de huid laten glimmen, deze zijn beter voor de zeer of extreem droge huid
Uiteraard kan het zeer persoonlijk zijn welk natuurlijk product het beste bij u en uw droge huid past.

► Heeft u kloven dan vindt u informatie daarover: 
>>hier.

Top 5 bij een droge huid

  1. Arganolie >>
  2. Amarant Olie >>
  3. Abessijnse Olie >>
  4. Camellia Olie >>
  5. Papaverolie >>
Bezig met laden...
Abessijnse Olie Puur 10ml - Rollerfles
Abessijnse Olie Puur 10ml - Rollerfles

Abessijnse olie puur en koudgeperst in handige rollerfles, makkelijk en gericht aan te brengen. Abessijnse olie is zeer licht van structuur en trekt snel in de huid. Zuinig in gebruik.

€ 5,95
Abessijnse Olie Puur 50ml flacon
Abessijnse Olie Puur 50ml flacon

Onbewerkte Abessijnse olie of Abyssinian Oil genoemd. Abessijnse olie is zeer licht en trekt snel in. Prima puur te gebruiken op huid en haren, ook uitstekend te mengen met een andere natuurlijke olie

€ 8,95
Amandelolie Puur 100ml - Sweet Almond Oil
Amandelolie Puur 100ml - Sweet Almond Oil

Amandelolie puur is een fijne, zachte natuurlijke huidolie. Koudgeperste en onbewerkte amandelolie trekt snel in de huid. Ook ideaal als massageolie, basisolie of haarolie. Voelt niet plakkerig.

€ 6,95
Amarant Olie Puur 100ml flacon
Amarant Olie Puur 100ml flacon

Pure Amarant olie, voor huid, haren en lippen. Rijk aan squaleen. Heerlijke plantaardige olie die helpt de huid in balans te houden. Zonder chemische hulpstoffen en onbewerkt. 100ml

€ 14,95
Arganolie Puur 100ml Spray
Arganolie Puur 100ml Spray

Pure en Koudgeperste Arganolie. In handige sprayflacon. Verzorgt een droge en gevoelige huid en wordt gebruikt bij diverse huidproblemen. Ook zeer geschikt als haarolie. Inhoud 100ml.

€ 15,65
Arganolie Puur 10ml - Rollerfles
Arganolie Puur 10ml - Rollerfles

Pure Arganolie verzorgt een droge en gevoelige huid. Wordt gebruikt bij diverse huidproblemen en bij droge lippen. In handige huidroller. Makkelijk aanbrengen, zuinig in gebruik. Inhoud 10ml.

€ 5,95
Arganolie Puur 20ml Pipetfles
Arganolie Puur 20ml Pipetfles

Arganolie puur en koudgeperst in glazen pipetfles. Arganolie verzorgt een droge, gevoelige huid en is uitstekende haarolie. 100% Natuurlijke en plantaardige olie uit Marokko.

€ 7,95
Avocado Butter Puur 100ml - Blik
Avocado Butter Puur 100ml - Blik

Avocado Butter, ongeraffineerd en puur, in mooi blikje met schroefdeksel. Avocado butter is een prettige en aangenaam ruikende natuurlijke butter. Ideale natuurlijke haar- en huidverzorging.

€ 7,90
Avocado Olie Puur 100ml flacon
Avocado Olie Puur 100ml flacon

Onze Avocado Olie Puur wordt koudgeperst uit de pitten van de avocado, Persea gratissima en is onbewerkt. Heerlijke natuurlijke haar- en huidverzorging, vooral bij droge huid en droog haar.

€ 8,95
Baobab Olie Puur 50ml flacon
Baobab Olie Puur 50ml flacon

Baobab olie is een koudgeperste olie, die afkomstig is van de zaden van het fruit van de baobab boom, Adansonia. Mooie goudgele natuurlijke olie. Ideaal bij droge huid. Prima geschikt als haarolie.

€ 6,95
Borage, Bernagie Olie Puur 10ml Rollerfles
Borage, Bernagie Olie Puur 10ml Rollerfles

Borage of Bernagie Olie Puur en Koudgeperst in handige rollerfles. Borage Olie trekt goed in en stimuleert de doorbloeding. Het zou een positief effect hebben op de huidweerstand. Zuinig in gebruik.

€ 4,95
Borage, Bernagie Olie Puur 50ml
Borage, Bernagie Olie Puur 50ml

Koudgeperste Borage of Bernagie olie is een drogende olie. Deze natuurlijke olie trekt goed in en stimuleert de doorbloeding. Verder wordt Borage Olie gebruikt bij een droge, schilferige huid.

€ 8,95


De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid,om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008