rozenbottelzalf, rozenbottelolie, rose hip Rozenbottel Rozenbottel Certificaat
rozenbottelzalf, rozenbottelolie, rose hip
Rozenbottel
Rozenbottel
Certificaat

Rozenbottelzalf 100ml - Rozenbottelolie met Shea Butter Zalf

Rozenbottelzalf is zachte, vette zalf met rozenbottelolie en shea butter. Rozenbottelzalf werkt huid herstellend en hydrateert de huid, wordt ook gebruikt bij beschadigingen van de huid en striemen.

8,95
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 8,95
2 € 8,45 € 8,95 5% korting
3 € 8,20 € 8,95 8% korting
4 € 7,95 € 8,95 11% korting
rozenbottelzalf, rozenbottelolie, rose hip
Rozenbottelzalf 100ml - Rozenbottelolie met Shea Butter Zalf
8,95
per blik
  • Voedt en Hydrateert
  • 100% Plantaardig
  • Mild en Zacht

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Rozenbottelzalf met Rozenbottelolie 

Rozenbottelzalf bevat 25% pure Rozenbottelolie en ongeraffineerde Shea Butter. De Rozenbottelolie in deze zalf is koudgeperst en 100% natuurlijk, dus alle medicinale eigenschappen zijn daardoor optimaal aanwezig. Daarnaast bevat Rozenbottelzalf ook ongeraffineerde Shea Butter, deze boter werkt huid herstellend en is ook verzorgend. In een handig blikje met schroefdeksel.
Rozenbottelzalf voedt, herstelt en hydrateert de huid optimaal. Dat betekent dat het uitdrogen van de huid voorkomen wordt en de natuurlijke elasticiteit van de huid behouden blijft en verbeterd wordt. De huidstructuur kan gladder worden en de cel generatie gestimuleerd. Rozenbottel wordt ook gebruikt bij oudere zonbeschadigingen en striemen op de huid.

 

Gebruik Rozenbottelzalf

Dagelijks een dun laagje zalf aan op de huid. Afhankelijk van de conditie van uw huid is minimaal 2 keer per dag aanbevolen of naar behoefte. Masseer de zalf zachtjes in op de specifieke lichaamsdelen voor een optimaal resultaat.

Pure rozenbottelolie is soms geel tot oranje-achtig van kleur, afhankelijk van de batch en kan bij royaal aanbrengen, afgeven op kleding of beddegoed of een voorbijgaande roodachtige gloed van de huid geven, dit kan belangrijk zijn bij toepassing in het gezicht van onze rozenbottelzalf.

Bijwerkingen Rozenbottelzalf: Rozenbottelzalf van BeriVita geeft, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.
Zwangerschap/Borstvoeding: Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
Niet gebruiken bij: Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid voor Rozenbottelzalf komt zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden. Niet om in te nemen.
Bewaring Rozenbottelzalf: Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.
Bevat: rosa canina oil, rozenbottelolie 25%, Shea butter, butyrospermum parkii 75%

Alles over Rozenbottelolie

Hier vindt u veel informatie over Rozenbottelolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Rozenbottelolie, ook wel Rosehip Oil genoemd.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008