neemolie emulgator rimulgan set Neem Olie Puur neemolie 100ml rimulgan 50ml emulgator neemolie neemolie klepdop Neem tree nuts neembladeren neembomen neemolie certificaat
neemolie emulgator rimulgan set
Neem Olie Puur
neemolie 100ml
rimulgan 50ml emulgator neemolie
neemolie klepdop
Neem tree nuts
neembladeren
neembomen
neemolie certificaat

Neemolie 100% Puur 100ml en Rimulgan Emulgator 50ml - Set

Neemolie puur 100ml en Rimulgan 50ml, natuurlijke emulgator voor Neemolie. Eenvoudig zelf mixen in van Neemolie en water met Rimulgan. Makkelijk om zelf Neemolie oplossing of Neem spray te maken.

Variant:
11,50
per set
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 11,50
2 € 10,50 € 11,50 8% korting
3 € 9,50 € 11,50 17% korting
4 € 8,50 € 11,50 26% korting
neemolie emulgator rimulgan set
Neemolie 100% Puur 100ml en Rimulgan Emulgator 50ml - Set
11,50
per set
  • Beschermt Mens, Dier en Plant
  • Voordeel verpakking
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Neemolie 100ml en Rimulgan 50ml

Voordeelset met 100ml Neemolie en de beste natuurlijke emulgator voor Neemolie, Rimulgan. Hiermee kunt u eenvoudig Neemolie mengen met water. Ideaal om zelf Neem Spray te maken, voor bijvoorbeeld plant en gewasbescherming.

Neemolie: Veelzijdige, koudgeperste Neemolie, Azadirachta Indica Olie, wordt bij mens, dier en de biologische land- en tuinbouw gebruikt. 
Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. Onze pure Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.

 

Rimulgan ® is een milde emulgator op basis van Castor Olie (of Wonderolie) en heeft dus een plantaardige oorsprong. Verder bevat het nog polyoxyethyleen vetzuurester, triglyceride ethoxylaat. Het is geen product dat door ons of onder ons toezicht is geproduceerd, wij kopen het in en hebben het in ons assortiment omdat het een ideale emulgator is om emulsies (water-olie mengsels) te maken b.v. voor Neemolie. Rimulgan is vriendelijk voor de natuur en niet gevaarlijk voor insecten zoals bijen.
Rimulgan mengen met de olie en dit mengsel toevoegen aan de waterige vloeistof.

 

Voorbeeld recepten voor oplossing van Neemolie in waterige spray oplossing.

  • 0,5% emulsie van Neemolie in water: 5ml Neemolie mengen met 1 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 1 liter water voegen.

  • 1% emulsie van Neemolie in water: 10ml Neemolie mengen met 2 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 1 liter water voegen.

  • 10% emulsie van Neemolie in water: 100ml Neemolie mengen met 20 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 1 liter water voegen.

 

Neemolie Spray: Biologische gewasbescherming in tuin- of landbouw 

Neemolie wordt veel toegepast als gewasbescherming. Bij planten, als afwerend natuurlijk middel tegen schimmels en spint, mieren, insecten, mijten en slakken o.a. in de biologische landbouw wordt onze Neemolie gebruikt.

U kunt zelf een emulsie of sprayoplossing maken met pure Neemolie. Hiervoor kan de Neemolie worden verdund in lauw water en Rimulgan.
Eerst de Neemolie mengen met de Rimulgan, daarna bij dit mengsel de hoeveelheid water doen. De gemaakte oplossing/emulsie met Neemolie, kan gebruikt worden als spray, door deze in een schone sprayflacon te doen. 
Bladeren (ook onder het blad), stengels en rond de wortels insprayen, 1x behandelen kan voldoende zijn, eventueel na ongeveer een week herhalen. Niet sprayen als plant in de volle zon staat, dan is het beter om 's avonds sprayen.

De te gebruiken concentratie/hoeveelheid pure Neemolie in de oplossing/emulsie, is afhankelijk van de soort plant. Bij preventie is het prima een lagere concentratie Neemolie te gebruiken. Indien bestrijding gewenst is kunt u beter een hogere concentratie Neemolie gebruiken. Het is altijd goed om eerst een klein gedeelte van de plant te behandelen, als test. 


Neemolie laat zich het best verwerken als het tot ongeveer 30°C wordt verwarmd. Niet warmer, anders kan de werkzaamheid verloren gaan.

Uitsluitend uitwendig gebruiken
Set bevat : 1 fles Azadirachta Indica, Neemolie 100% van 100ml en fles Rimulgan van 50ml
molie

Alles over Neemolie

Hier vindt u veel informatie over Neemolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Neemolie bij mens, dier en planten.

Info

Alles over Neemolie

Hier vindt u veel informatie over Neemolie. Gebruik, werking, toepassingen en eigenschappen van Neemolie bij mens, dier en planten.

Info
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008