Goji Olie Puur & Koudgeperst

Deze exclusieve, unieke huidolie is afkomstig van de zaden van de bekende Goji bes, ook wel Lycium Barbarum genaamd. Deze natuurlijke olie is superzacht voor de huid en licht van structuur. 
 

•      vermindering rimpels en fijne lijntjes
•      vervaging pigmentplekken
•      hydratatie droge huid
•      ideaal voor de gevoelige, kwetsbare huid
•      koude persing uit zaden Goji bessen
•      Goji bes (Lycium Barbarum) = 100% natuurlijk
•      geen parabenen, geen parfum, niet getest op dieren
•      geen petrochemische bewerkingen of ingrediënten (paraffine, siliconen,
       PEG en PPG)​


Goji Olie

Goji zaadolie is een heldere, oranje-roodachtige huidolie, die behoort tot de drogende oliën, deze trekt dus relatief snel in de huid. Pure, koudgeperste Goji olie ruikt neutraal of een klein beetje plantaardig, we voegen geen geurstoffen en/of aroma's toe. Onze Goji olie is onbewerkt. Goji olie is rijk aan antioxidanten & linoleenzuur (Omega 6) en bevat verder veel vitamine E & A.

De Goji struik of bokshoorn is een plant die oorspronkelijk afkomstig is uit Azië. Tegenwoordig groeit deze struik ook vrij algemeen in Europa. De bekende Goji bes is de vlezige vrucht van deze struik. Goji Bessen worden in Azië ook wel ‘rode diamanten’ genoemd. Dat is niet zomaar. Allerlei gezondheidsverbeteringen worden toegeschreven aan Goji bessen. Ze worden wel gerekend tot de zogenaamde superfoods en goji bessen zijn in korte tijd zeer populair geworden.

Gebruik van Goji Olie op de huid is wat minder bekend maar deze rijke huidolie is zeer goed te gebruiken als dagelijkse verzorging van het lichaam en het gezicht. Goji Olie hoort bij de drogende oliën en is zuinig in gebruik.

 

De meeste natuurlijke oliën in ons assortiment horen bij de zogenaamde drogende oliën, deze trekken vrij snel in de huid en laten geen glans achter na aanbrengen op de huid of het gezicht. Enkele druppels aanbrengen is vaak al genoeg.
Dat maakt dat onze natuurlijke producten erg zuinig in gebruik en daardoor hoeft u ze minder vaak aan te schaffen! Daarbij zijn deze vaak stukken goedkoper dan "gewone" dagcremés.

 

Natuurlijke oliën zijn grofweg in drie categorieën in te delen:


Hoe hoger het gehalte aan meervoudig onverzadigd vetzuren is (bijv. linolzuur of linoleenzuur), des te sneller droogt de olie aan de lucht (verharsen).
Bij een droge, schrale huid maar ook bij een oudere huid kan een meer niet-drogende olie geschikter zijn. Hoe minder droog de huid is, des te drogender de olie mag zijn. Tot een sterk drogende olie bij een vette, glanzende en/of onzuivere huid. Belangrijk is om te beseffen dat een huidtype kan wijzigen in de loop der tijd en dat iedere huid anders is, en de reactie op de natuurlijke olie verschillend kan zijn.

 

Koudgeperst

De Gojizaden van de Gojibessen worden schoongemaakt en “koud” gemalen of geperst, de temperatuur komt tijdens dit proces niet boven de 35 ºC. Een hogere temperatuur is ongewenst omdat dan biologisch actieve stoffen onwerkzaam kunnen worden. U ziet hier een afbeelding van onze koude pers.
Tijdens het persen wordt de olie uit de gojizaden gedrukt. Daarna wordt deze natuurlijke olie alleen nog gefilterd en dan gaat het in de fles om uiteindelijk bij u thuis te belanden.


Toepassingen Goji Huidolie

Bij regelmatige toepassing kan Goji zaadolie, door het hoge gehalte aan antioxidanten en linoleenzuur, een positief effect hebben op lijntjes & rimpels (bijvoorbeeld rondom de ogen). Verder wordt deze plantaardige olie toegepast om pigmentplekjes te vervagen en als vochtinbrenger gebruikt voor de (droge) huid.

Gebruik bij allerlei huidaandoeningen wordt in sommige (oosterse) literatuur ook aangeraden.


Aanbevolen gebruik Goji Huidolie

Goji Olie is prima puur aan te brengen. Bijvoorbeeld met de handige, zuinige rollerfles.
Bij gebruik van de flacon: 5-10 druppels van de pure huidolie met draaiende bewegingen masseren in de huid.
 
U kunt deze huidolie het beste aanbrengen op een iets vochtige huid, bijvoorbeeld na een douche of bad.

BeriVita Goji Bessenzaad Olie is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.

 

Samenstelling

Goji zaadolie, Lycium Barbarum seed oil (99,9%), vitamine e (0,1%)
 

Bijwerkingen

Voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik.
 

Zwangerschap/Borstvoeding

Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
 

Niet gebruiken bij

Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij irritatie van de huid, meteen stoppen.
 

Bewaring

Droog, koel en donker bewaren (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.
 

Verpakking

huidroller glas 10ml
kunststof flacon 50ml
kunststof fles 1000ml (liter)


 


Goji Zaadolie bestellen in de BeriVita webwinkel

Onze Goji Bessenzaad Olie voor de huid, vindt u als u hier klikt. Bij de producten staan eventuele reviews/beoordelingen van klanten. Heeft u vragen of wilt u grotere hoeveelheden en/of bulk verpakkingen bestellen? Neemt u dan contact met ons op via info@berivita.com, we maken graag een offerte en mogelijk kunnen we u een aantrekkelijke korting aanbieden.

Goji Olie Producten

Goji Bes Olie Puur 10ml Rollerfles

Goji Bes Olie Puur 10ml Rollerfles

Pure Goji Olie in handige rollerfles. Heerlijke huid- en gezichtsolie, super zacht voor de huid en ideaal voor gebruik rondom de ogen. Bij fijne lijntjes en algemene...

10,95

25%
Goji Bes Olie Puur 50ml flacon

Goji Bes Olie Puur 50ml flacon

Exclusieve en unieke huidolie, koudgeperst van Goji Bessen zaad. Goji Olie is een licht aanvoelende natuurlijke olie, die snel in de huid trekt. Ideaal voor natuurlijke...

39,95

29,95

25%
Goji Bes Olie Puur Literfles

Goji Bes Olie Puur Literfles

Voordeelfles unieke Goji Bes Olie. Puur & koudgeperst van zaad van de beroemde Goji bessen. Licht aanvoelende natuurlijke olie, die snel in de huid trekt. Inhoud 1 liter.

334,95

249,95

Passend bij Goji Olie

Chia Zaad Olie - Gezicht, Huid en H

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Cactusvijgolie - Gezicht en Huid

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Kukui Olie - Gezicht en Huid

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Moringa Olie - Gezicht, Huid en Haa

Bekijk productenkeyboard_arrow_right
De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita (huid-) producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen. De olie kan per fles verschillen van kleur en er kunnen lichte vlokken/residu in de fles aanwezig zijn. Dit is omdat het een natuurproduct is. Zeker bij koudere temperaturen is deze vlok-vorming soms sneller zichtbaar. Door een beetje met de hand te verwarmen, verdwijnt dat meestal snel weer.

De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen.