Nieuwste Producten op BeriVita.com

De afgelopen periode hebben we weer een flink aantal producten toegevoegd op BeriVita.com. Vooral het assortiment poeders hebben we flink uitgebreid. Bij het uitbreiden van het assortiment gaan we vooral uit van de tips die we krijgen van klanten en spontane tips op info@berivita.com. Bedankt daarvoor.
Als we een product niet bij bestaande leveranciers kunnen bestellen, gaan we op zoek naar een nieuwe, betrouwbare en kleinschalige leverancier. Bovendien gaan we altijd eerst op bezoek bij de leverancier, voordat we gaan bestellen. Daarom kost het vaak wel even tijd voordat we een nieuwe product kunnen toevoegen op Berivita.com.

 

Nieuw:

Henna Poeder

Henna poeder 100% puur en natuurlijk. Henna poeder wordt gebruikt voor natuurlijk kleuren van haren en als natuurlijke kleurstof in andere producten. Puur henna poeder van gedroogde Henna bladeren.
Henna poeder wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Deze struik wordt al eeuwenlang gekweekt voor het gebruik als natuurlijke kleurstof. De Henna struik komt van nature voor in onder andere India. De herfstbladeren van deze struik worden gewassen, gedroogd en fijngemalen, dan ontstaat Henna poeder. Henna poeder is groen en ruikt neutraal.
Sommige aanbieders voegen chemische stoffen aan Henna poeder toe, zoals p-fenyleendiamine, PPD. Deze stof kan ernstige allergische reacties veroorzaken. Uiteraard bevat BeriVita Henna poeder dit niet. We voegen niets toe aan onze Henna
In 100gr en 1 kg pouch verpakking. U vindt Henna poeder hier>>
 

Indigo Poeder

Indigo poeder 100% puur en natuurlijk voor uw haren. Indigo poeder wordt gebruikt voor natuurlijk kleuren van haren en als natuurlijke kleurstof in zepen. Puur Indigo poeder komt van gedroogde Indigo bladeren. Indigo poeder wordt gemaakt van de plant Indigofera TinctoriaDeze struik wordt ook wel echte Indigo genoemd en wordt al eeuwenlang gekweekt voor het gebruik als natuurlijke kleurstof. Zo heeft Marco Polo al melding gemaakt van het gebruik van Indigo in India. Van de gedroogde bladeren van Indigo plant wordt Indigo poeder gemaakt. De bladeren worden gewassen, gedroogd en fijngemalen, dan ontstaat Indigo poeder. Indigo poeder is groen en ruikt een naar erwten. Dat is ook niet zo gek aangezien de indigo struik en de erwt tot dezelfde plantenfamilie behoren. In 100gr en 1 kg pouch verpakking. U vindt Indigo poeder hier>>

 

Brahmi Poeder

Brahmi poeder voor haren en hoofdhuid. 100% zuiver en natuurlijk haar poeder. Brahmi poeder wordt gebruikt als natuurlijk verzorging voor haren en hoofdhuid. Ideaal als haarmasker.
Brahmi poeder wordt gemaakt van de plant Bacopa monnieriDit eeuwenoude kruid komt voor in de waterrijke gebieden van India en hoort bij de weegbree familie. Bacopa is een laagblijvend vetplantje met kleine witte bloemen. De bladeren van de Bacopa hebben de vorm van dikke, ronde munten. Van de gedroogde bladeren van dit waterplantje wordt Brahmi poeder gemaakt. De bladeren worden gewassen, gedroogd en fijngemalen, dan ontstaat Brahmi poeder. Brahmi poeder is genoemd naar Brahmā, de God van de schepping in het hindoeïsme.
Brahmi poeder is vrijwel geurloos en lichtbruin van kleur. Brahmi poeder bevat onder andere 'saponine'. Deze saponine werkt als natuurlijke zeep, na contact met water. Saponine is zeer bekend van de Indiase wasnoten en wasnoten poeder maar komt ook voor in allerlei groenten en planten zoals aardappelen, tomaten, erwten en spinazie. 
In 100gr en 1 kg pouch verpakking. U vindt Brahmi poeder hier>>

 

Citroenschil Poeder

Citroenschil poeder wordt gebruikt bij onzuivere, vette en vlekkerige huid. 100% zuiver en natuurlijk citroen poeder. Citroenschil poeder kan worden gebruikt in zeep, scrubs of huid- en haarmaskers. 
Citroenschil poeder wordt gemaakt van de schil van de citroen, een vrucht van de citroenboom, de Citrus Limonum. De citroenboom is oorspronkelijk afkomstig uit Azië maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse Zee en Amerika. De verse vruchten van deze bomen, citroenen, worden gebruikt voor dit natuurlijke poeder. De buitenschil van de citroen wordt zeer dun gesneden, zonder wit velletje. Deze schillen worden fijngemalen: Citroenschil poeder. Citroenschil poeder kan geschikt zijn voor het verwijderen van kleine vlekjes, dode huidcellen en helpen om puistjes, mee-eters te voorkomen. Verder wordt citroenschil poeder gebruikt om de huid wat egaler te maken. Overigens kan citroenzuur ook irritatie geven van de huid, dus altijd spaarzaam gebruiken, niet vaker dan 1x per week. In 100gr en 1 kg pouch verpakking. U vindt Citroenschil poeder hier>>

 

Sinaasappelschil Poeder

Sinaasappelschil poeder wordt gebruikt bij onzuivere of acne huid. 100% zuiver en natuurlijk poeder dat kan worden gebruikt in zeep, scrubs en huid- of haarmaskers. Citrusachtige geur.
Sinaasappelschil poeder wordt gemaakt van de schil van de sinaasappel, een vrucht van de sinaasappelboom, de Citrus aurantium. Deze boom komt van oorsprong uit China. Iedereen kent de vruchten: Sinaasappels. Van de schil van deze sinaasappels wordt sinaasappelschil poeder gemaakt. De buitenschil van de sinaasappel wordt zeer dun gesneden, zonder wit velletje. Vervolgens wordt deze buitenschil gedroogd en zeer fijngemalen: Sinaasappelschil poeder. Het is jammer dat veel mensen sinaasappelschillen weggooien. Sinaasappelschillen worden gezien als afval maar de schil zit vol met vitamine C en E, twee sterke antioxidanten. Daarnaast bevatten sinaasappelschillen citroenzuur en magnesium, beide vaak gebruikt om de huid gezond te houden. Sinaasappelschil poeder kan geschikt zijn voor het verwijderen van kleine vlekjes, dode huidcellen en helpen om puistjes, mee-eters te voorkomen. In 100gr en 1 kg pouch verpakking. U vindt Sinaasappelschil poeder hier>>
 

Houten Kammetje

Mooie, eenvoudige kam van sterk bamboe hout. Deze kam is 100% natuurlijk, geheel van bamboe hout gemaakt, dus zonder plastic. Kammen met een houten kam geeft minder statisch haar. Een houten kam is namelijk niet statisch geladen, wat het breken van het haar kan verminderen. Een houten kam kan ook helpen bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden. U vindt onze kam hier>>
 

Neemhout Stokjes

Stokjes van de Neemboom, Azadirachta Indica, worden van oudsher gebruikt in Azië, met name India. Neemhout stokjes worden daar gebruikt voor mondhygiëne als natuurlijke tandenborstel. U vindt Neem Stokjes hier>>


Het volledige assortiment van BeriVita.com vindt u hier>>

      01-12-2019 10:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.