Neemolie 100% Puur 2 liter en Rimulgan Emulgator 1 liter - Set

neemolie en rimulgan mix emulgator set Neem tree nuts neembladeren neembomen rimulgan neemolie liter neemolie Azadirachta Indica oil neemolie certificaat
neemolie en rimulgan mix emulgator set Neem tree nuts neembladeren neembomen rimulgan neemolie liter neemolie Azadirachta Indica oil neemolie certificaat
Neemolie 100% Puur 2 liter en Rimulgan Emulgator 1 liter - Set
0 Reviews | Review toevoegen
Neemolie 2 liter en Rimulgan 1 liter. Rimulgan is de natuurlijke emulgator voor Neemolie. Eenvoudig zelf mixen in van Neemolie en water met Rimulgan. Makkelijk Neemolie oplossing of Neemspray maken.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 89,95
Prijs per set

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Neemolie 2 liter en Rimulgan 1 liter 

Voordeelset met 2 liter Neemolie en de beste natuurlijke emulgator voor Neemolie: Rimulgan 1 liter. Hiermee kunt u eenvoudig Neemolie mengen met water. Ideaal om zelf Neem Spray te maken, voor bijvoorbeeld planten en gewasbescherming

Neemolie: Veelzijdige, koudgeperste Neemolie, Azadirachta Indica Olie, wordt bij mens, dier en de biologische land- en tuinbouw gebruikt. 
Eén van de werkzame bestanddelen in Neemolie is Azadirachtine. Deze natuurlijke verbinding wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren. Onze pure Neemolie bevat, van nature, tenminste 3000 ppm Azadirachtine.

 

Rimulgan ® is een milde emulgator op basis van Castor Olie (of Wonderolie) en heeft dus een plantaardige oorsprong. Verder bevat het nog polyoxyethyleen vetzuurester, triglyceride ethoxylaat. Het is geen product dat door ons of onder ons toezicht is geproduceerd, wij kopen het in en hebben het in ons assortiment omdat het een ideale emulgator is om emulsies (water-olie mengsels) te maken b.v. voor Neemolie. Rimulgan is vriendelijk voor de natuur en niet gevaarlijk voor insecten zoals bijen.
Rimulgan mengen met de olie en dit mengsel toevoegen aan de waterige vloeistof.

 

Voorbeeld recepten voor oplossing van 100 liter Neemolie in waterige spray oplossing

  • 0,5% emulsie van Neemolie in water: 500ml Neemolie mengen met 100 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 99,4 liter water voegen.

  • 1% emulsie van Neemolie in water: 1000ml Neemolie mengen met 200 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 98,8 liter water voegen.

  • 10% emulsie van Neemolie in water: 2000ml Neemolie mengen met 400 ml Rimulgan. Deze oplossing bij 97,6 liter water voegen.

 

Neemolie Spray: Biologische gewasbescherming in tuin- of landbouw 

Neemolie wordt veel toegepast als gewasbescherming. Bij planten, als afwerend natuurlijk middel tegen schimmels en spint, mieren, insecten, mijten en slakken o.a. in de biologische landbouw wordt onze Neemolie gebruikt.

U kunt zelf een emulsie of sprayoplossing maken met pure Neemolie. Hiervoor kan de Neemolie worden verdund in lauw water en Rimulgan.
Eerst de Neemolie mengen met de Rimulgan, daarna bij dit mengsel de hoeveelheid water doen. De gemaakte oplossing/emulsie met Neemolie, kan gebruikt worden als spray, door deze in een schone sprayflacon te doen. 
Bladeren (ook onder het blad), stengels en rond de wortels insprayen, 1x behandelen kan voldoende zijn, eventueel na ongeveer een week herhalen. Niet sprayen als plant in de volle zon staat, dan is het beter om 's avonds sprayen.

De te gebruiken concentratie/hoeveelheid pure Neemolie in de oplossing/emulsie, is afhankelijk van de soort plant. Bij preventie is het prima een lagere concentratie Neemolie te gebruiken. Indien bestrijding gewenst is kunt u beter een hogere concentratie Neemolie gebruiken. Het is altijd goed om eerst een klein gedeelte van de plant te behandelen, als test. 


Neemolie laat zich het best verwerken als het tot ongeveer 30°C wordt verwarmd. Niet warmer, anders kan de werkzaamheid verloren gaan.Uitsluitend uitwendig gebruiken
Set bevat : 2 liter flessen Azadirachta Indica, Neemolie 100% en literfles Rimulgan

→ Extra Info Neemolie

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008