Eucalyptusolie Natuurlijke Zeep met Shea Butter

Eucalyptusolie Zeep met Shea Butter

Eucalyptusolie Zeep 

Natuurlijke Eucalyptus Olie zeep met Shea Butter wordt gemaakt in West-Afrika. Deze natuurlijke zeep is handgemaakt. Shea Butter zeep heeft als basis pure, ongeraffineerde Shea Butter met daarbij zuivere Eucalyptus Olie, dit geeft deze natuurlijke, vaste zeeptablet een frisse geur.


Onze natuurlijke zepen bevattten geen chemische toevoegingen, zoals bv parfum, kleurstoffen of parabenen.
 

Shea Butter

Shea Butter (Butyrospermum parkii) wordt ook gebruikt bij allerlei huidproblemen, bij dagelijks verzorging van een normale huid, bij een droge huid en bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Shea butter is een mengsel van vele natuurlijke oliën waaronder vitamine A&E. Shea butter wordt erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de (kwetsbare) huid.
Mede door de goede vochtbindende eigenschappen van Shea is het ideaal bij een droge, trekkerige huid.

 

Eucalyptusolie

Eucalyptus olie is in de aromatherapie, één van de meest karakteristieke geuren. De bekende frisse geur wordt in veel medicinale producten verwerkt. De olie bevat het werkzame bestanddeel: cineol. Deze stof zou verschillende effecten hebben, zoals het vrijmaken van de luchtwegen en een verbetering van de ademhaling. Verder wordt deze natuurlijke olie als verkoelende olie gebruikt, die goed zou zijn voor de bloedcirculatie.

 

Aanbevolen gebruik Eucalyptuszeep

Neem de zeeptablet tussen uw handen met lauwwarm water. De zeep gaat schuimen. Was het gezicht en/of lichaam met het schuim, laat het even intrekken. Daarna afspoelen. Soms geeft zo’n diep gereinigde huid een wat trekkerig gevoel, het kan dan goed zijn om de huid daarna te verzorgen met pure Shea Butter, een pure huidolie (al naar gelang uw huidtype) of een dag/nacht crème.

U kunt ook een vochtig wattenschijfje over de zeep halen en hiermee de huid/gezicht gericht reinigen.


Het lichaam zal de eerste keren mogelijk even moeten wennen aan de zeep omdat de huid, mogelijk, alleen chemische producten gewend is. De huid kan dan wat prikken/tintelen. Bouw daarom het gebruik van deze zeep langzaam op.

 

Ingrediënten

Ongeraffineerde shea butter, kokosolie, water, eucalyptus olie, kruiden, soda.  


Bewaring 
Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). De zeep niet in water laten liggen. Buiten bereik van kinderen houden. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. 

Verpakking 
100gr zeeptablet
3x100gr zeeptablet

 
 

 Info Natuurlijke Zepen

 

 

Natuurlijke Zeep bestellen in de BeriVita webwinkel

Onze Eucalyptus zeep en andere natuurlijke zeep producten vindt u als u hier klikt. Bij de producten staan eventuele reviews/beoordelingen van klanten. Heeft u vragen of wilt u grotere hoeveelheden en/of bulk verpakkingen bestellen? Neemt u dan contact met ons op via info@berivita.com, we maken graag een offerte en mogelijk kunnen we u een aantrekkelijke korting aanbieden.

Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008