Natuurlijke en 100% Plantaardige Zepen

100% Natuurlijke Zepen

Daarom voor natuurlijke zepen kiezen

Wellicht heeft u zich weleens afgevraagd, waar de mooie hoekige harde blokken zeep van 'vroeger' zijn gebleven?


Wandelt u maar eens een willekeurige drogist binnen, hier is onmiddellijk de macht van marketing en reclame te zien: Fles aan fles met douchegel, wasgel, badshampoo en handzeep staan u aan te staren. Vaak met zeer mooie namen als "Sensual shower", "Shanti moments" of een simpel "Zero". Bomvol met chemische hulpstoffen zoals parfum, parabenen en kleurstoffen. Wist u dat u gemiddeld zo'n 350 chemische stoffen per dag op uw lichaam aanbrengt? Alles is zo gefabriceerd, dat het product makkelijk in gebruik is en vooral mooi staat in het winkelschap maar of het zo goed is voor uw huid.....

100% Natuulijke middelen, zonder opsmuk, puur en simpel, zoals natuurlijke zeep, zijn minder talrijk in het winkelschap. Meestal zijn ze goed verstopt, in het onderste schap, van de winkel. Dit heeft een reden: Reclame, marketing en 'ontwikkeling' zijn gefocust op vloeibare zepen, deze wordt, volgens ingewikkelde, chemische processen, geproduceerd, uiteraard met een berg aan toevoegingen. Inderdaad, dit lijkt op het verschijnsel zoals we dat zien bij de standaard, chemische huid 'verzorging': ingewikkelde productie, veel reclame gecombineerd met een fraaie verpakking, die meestal duurder is dan de vloeibare zeep zelf.

 

"geweldig, superfijn die natuurlijke zeep, huid en haren voelen veel beter en gezonder"

Voordeel natuurlijke zeep 

100% natuurlijke zepen, zijn handgemaakt volgens traditionele recepten. Hiervoor worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van synthetische zepen, u weet wat u gebruikt. Het is verder goed om er rekening mee te houden dat producten die op de huid worden gebruikt ook via die zelfde huid, transdermaal, kunnen worden opgenomen. Huidverzorging met de goede producten, is dus belangrijk, het is immers het grootste orgaan van uw lichaam. Bijkomend voordeel is dat u van een natuurlijke vaste zeep vaak minder gebruikt en deze langer mee gaat dan vloeibare zeep. Stukken vaste zeep zijn dus veel zuiniger in gebruik. Daarnaast zijn natuurlijke zepen ook vaak prima te gebruiken voor voor uw haren, dus als natuurlijke haarverzorging.
 

Natuurlijke zeep Berivita

Genoeg redenen voor ons om natuurlijke, vaste zepen in ons assortiment op te nemen en zoals we bij huidverzorging voor puur en simpel gaan, doen we dat ook met onze natuurlijke zepen: Simpel en eenvoudig gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het is soms wel even wennen een natuurlijke zeep of vaste zeeptablet, zeepblok, dat klopt. Vloeibare zeep is wat makkelijker in gebruik, ruikt lekker maar dat weegt wat ons betreft niet op tegen de nadelen van chemische zepen. Een goed idee dus om te kiezen voor natuurlijke zepen.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008