Tamanu Olie Puur 100ml flacon
Reviews | Review toevoegen

Pure Tamanu Olie, koudgeperst en 100% natuurlijk. Deze plantaardige olie wordt gebruikt voor stevigheid van de huid. Werkt ook huidherstellend en toegepast bij bepaalde huidaandoeningen. Inhoud 100ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 16,55
€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product of over de verzending?

Mail ons uw vraag

Tamanu Olie 100ml 

Deze Koudgeperste, heldere Tamanu olie (Calophyllum Indophyllum) is een pure en100% natuurlijke olie met een tal van bestanddelen om de huid optimaal te verzorgen. Deze natuurlijke olie kan een gunstige invloed hebben op de stevigheid, de elasticiteit en de gladheid van de huid en wordt gebruikt om rimpels te verminderen. Verder is Tamanu olie een huidherstellende, hydraterende en verzachtende olie. Ondersteunt herstel van littekens en ook toegepast bij kloven en couperose.

Verse Tamanu olie is helder, groen tot geel van kleur en vrijwel geurloos. De kleur van Tamanu olie kan verschillen per batch en is afhankelijk de tijd in het seizoen, de rijpheid van de vrucht en de geografische ligging.


bevat: Calophyllum Indophyllum/Tamanu olie (99,9%), vitamine e (0,1%)


Koudgeperste Tamanu olie kopen & bestellen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.

→ Extra Info Tamanu Olie

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 16,55 € 14,95

2 of meer

€ 16,95 € 14,45

3 of meer

€ 16,95 € 13,45

4 of meer

€ 16,95 € 11,45

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.