Heermoes met Kamfer Tinctuur Rollerfles 5 2
Heermoes met Kamfer Tinctuur Rollerfles
Reviews | Review toevoegen

Deze tinctuur is gemaakt van speciaal geselecteerde heermoes met kamfer spiritus, gebaseerd op een oud-Russisch recept. Heermoes met Kamfer Tinctuur wordt gebruikt bij overmatig zweten.

Verzendkosten

€ 2,95 

Levertijd

Voor 12:00 uur besteld=dezelfde dag verzonden

€ 7,95
€ 5,95
Prijs per roller

Op voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product, over de verzending of retourneren?

Mail ons uw vraag

Heermoes met Kamfer Roller 

Deze tinctuur is gemaakt van speciaal geselecteerde heermoes met Kamfer spiritus, gebaseerd op een oud-Russisch recept.
De bovengrondse plantdelen van heermoes zijn daarbij langdurig getrokken in Kamferspiritus.
Er zijn verschillende volksnamen voor heermoes: akkerpaardenstaart, paardenstaart, kattenstaart, rattensteert, vossenstaart, heringmoes, kokertjeskruid, ruigebol, st pietershout, roobol, unjer, en moeraspaarde. Zoveel verschillende namen komt doordat heermoes een echte oerplant is, die reeds lang door mens wordt gebruikt als geneeskrachtig kruid.

De tinctuur bevat 10 procent kamfer. Kamfer wordt gewonnen van de kamferboom. Het wordt regelmatig medicinaal gebruikt voor de huid en heeft een prettige, typische geur. Kamfer wordt snel en makkelijk door de huid opgenomen en heeft een licht verdovende werking op de huid. Daarnaast bevordert kamfer de verharding van de huid. Spiritus Is een mengsel van voornamelijk water en alcohol.

Heermoes Kamfer Tinctuur wordt gebruikt bij overmatig zweten, bv. zweetvoeten. Verder wordt deze tinctuur gebruikt bij winterhanden en wintertenen.

Breng de tinctuur ’s morgens en ’s avonds aan met de handige huidroller. BeriVita Heermoes met Kamfer Tinctuur is bedoeld voor uitwendig gebruik.

Heermoes met kamfer tinctuur kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België.

→ Extra Info Heermoes + Kamfer

 

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Tamarta -

YES, in spuitfles..heel blij mee!!

Tamara -

Ik vind het product fijn maar erg jammer dat het alleen in roller verkrijgbaar is...spuitflesje met meer inhoud was fijner geweest, vooral voor de voeten! Hopelijk iets voor de toekomst??

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.