filter_list

Filter

Natuurlijke verzorging bij huidaandoeningen en huidproblemen

Uiteraard kunnen er vele redenen zijn om te kiezen voor natuurlijke producten voor uw huid, liefst zonder chemische hulpstoffen, zoals parabenen, geur- en kleurstoffen. Indien u een huidaandoening heeft is het zorgvuldig verzorgen van uw, toch al, kwetsbare huid, extra belangrijk. Zeker omdat van vele chemische stoffen niet uitgesloten (kan) worden dat deze een bestaande huidaandoening veroorzaken of verergeren.
Gemiddeld zou iemand meer dan 250 verschillende chemische, synthetische stoffen op zijn of haar huid aan brengen per dag! Deze stoffen kunnen overigens niet alleen lokaal een effect hebben maar een deel wordt waarschijnlijk ook opgenomen, via uw huid (transdermaal), naar de bloedbaan. Hierdoor kunnen deze chemische toevoegingen ook tot negatieve effecten leiden die niet lokaal (huid) zijn.
Toevoegingen aan huidproducten zijn wel getest door verschillende instanties, hierbij wordt vaak een maximaal toelaatbare dosis bepaald. Er kunnen effecten optreden die individueel optreden, bij slechts lage dosis of geringe blootstelling. 
Onze natuurlijke producten bevatten geen synthetische toevoegingen en worden daardoor, over het algemeen, een stuk beter verdragen door de huid wat kan leiden tot minder huidklachten.
Hieronder de verschillende huidproblemen waarbij we alvast een aantal natuurlijke producten en middelen hebben geselecteerd. 

In zijn algemeenheid adviseren we om bij twijfel en/of plotselinge verandering van uw huid, huidaandoening of huidklacht, een (huis-) arts te consulteren.
De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid,om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1716 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek b.v. te Rotterdam.