Grote Klis Olie voor Huid en Hoofdhuid

Grote Klis Olie Informatie en Gebruik

Wat is Kliswortel of Klitwortel Olie 

Natuurlijk Maceraat van Grote Klitwortel (of Klis) in Neem olie wordt toegepast bij diverse huid- en hoofdhuidproblemen. Uitwendig te gebruiken bij schilferige rode huid.
De Klitwortel wordt, volgens de volksgeneeskunde, in de haarverzorging voor het stimuleren van de haargroei gebruikt, het kan daartoe in de hoofdhuid gemasseerd worden. Gebruik Klitwortelmaceraat puur of in mengsels o.a. bij de verzorging van; seborrische hoofdhuidproblemen, haarproblemen en nattende huiduitslag.

 

Aanbevolen gebruik Grote Klis

Penseel aan de onderkant draaien tot er olie verschijnt op of in het kwastje. 2x per dag de aangedane huid bestrijken met Grote Klit maceraat Neem olie. Laten intrekken (ong 15 minuten). Dagelijks blijven herhalen tot de huid geheel is hersteld.
Wanneer de olie gestold is, kan het nodig zijn deze voor gebruik iets te verwarmen. Dit kan gedaan worden door de penseel enige tijd in de gesloten hand te houden of met gesloten dop in een bakje met handwarm water te zetten.

 

Bijwerkingen

Grote Klit maceraat in Neem olie van BeriVita geeft, voor zover bekend, geen bijwerkingen, bij aanbevolen gebruik. Bij optreden van toegenomen huidirritatie stoppen.
 

Hulpstof

vitamine e 0,1%
 

Zwangerschap/Borstvoeding

Over gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding zijn onvoldoende gegevens bekend en wordt dan ook afgeraden.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

 

Bewaring

Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden. De uiterste gebruiksdatum is vermeld op de verpakking. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.
 

Verpakking

2 ml aanbreng pen
 

Productie

In Europa gewonnen en verwerkt.
 

Grote Klis bestellen in de BeriVita webwinkel

Onze Grote Klis Huidpen vindt u als u hier klikt. Bij de producten staan eventuele reviews/beoordelingen van klanten. Heeft u vragen of wilt u grotere hoeveelheden bestellen? Neemt u dan contact met ons op via info@berivita.com, we maken graag een offerte en mogelijk kunnen we u een aantrekkelijke korting aanbieden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008